上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 男人見到大奶奶 , 9成會硬(除非太肥/醜) ; 囡囡見大JJ , 係咪多數會濕???

收藏  |  訂閱
122  24.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-4 11:10 發表 查看引用來源

要睇人o既, 就咁一條J o係面前未必會有咩反應, 但對呢條友有d 好感+赤裸/睇到有d 肌肉+膚色靚o既,
難免會令人有d 幻想
咁都好正常嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 11:11 發表 查看引用來源
咁都好正常嘅!😬
識啲女性一般都愛看高大有啲肌肉, 唔使理係咪大J, 見到隨時已經有幻想, 靚仔+大J 就更 perfect.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-4 12:38 發表 查看引用來源

識啲女性一般都愛看高大有啲肌肉, 唔使理係咪大J, 見到隨時已經有幻想, 靚仔+大J 就更 perfect.
都係, 話明係幻想嘛, 真係個個都會俾到條蕉蕉你睇咩?
再講多樣, 就係女人其實亦會睇男人屁股囉 特別係著西褲呢d 薄身o既, 屁股夠圓夠挺其實亦好sexy
都係同一原理卦, 肉多 後面咁好肉地, 前面o係兩條腿中間冇骨頭果個器官係咪都一樣咁大舊肉?
男人搞o野果陣會揸女人個胸, 女人訓低果陣其實亦會伸手去人後面揸佢patpat

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-4 13:03 發表 查看引用來源

都係, 話明係幻想嘛, 真係個個都會俾到條蕉蕉你睇咩?
再講多樣, 就係女人其實亦會睇男人屁股囉 特別係著西褲呢d 薄身o既, 屁股夠圓夠挺其實亦好sexy
都係同一原理卦, 肉多 後面咁好肉地, 前面o係兩條腿中間 ...
咁呢個我都聽過!有人話男人pat pat有肉,會插得勁啲!😬
師姐覺得係唔係?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 13:11 發表 查看引用來源
咁呢個我都聽過!有人話男人pat pat有肉,會插得勁啲!😬
師姐覺得係唔係?😉
應該有關... 插人個動作主要係用下半身o既力量嘛
讀biology都讀過發力主要係靠肌肉o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-4 13:27 發表 查看引用來源

應該有關... 插人個動作主要係用下半身o既力量嘛
讀biology都讀過發力主要係靠肌肉o架啦
咁實際經驗係唔係?😉

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-3 14:45 發表 查看引用來源
作為男人 , 我自然唔知女人既審美係點拉 ...

而且我今次講既 , 唔係 "普通審美" 而係 "性審美" , 簡單而言 ,
男人其實唔係囡囡有幾靚 , 我地就會幾硬既 , 有時有 D囡囡純樣貌計 ,
其實算唔上靚 , 但會好令仔仔硬JJ  ...
38D夠大波未?娘娘就係呢d品種🤭

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-3 14:45 發表 查看引用來源

而且我今次講既 , 唔係 "普通審美" 而係 "性審美" , 簡單而言 ,
男人其實唔係囡囡有幾靚 , 我地就會幾硬既 , 有時有 D囡囡純樣貌計 ,
師兄,今時今日胸有得裝,要大有大,要夾條線有條線,其實胸大係吸引但唔夠。
一條修身窄牛或瑜伽褲,屁股翹唔翹有無肉,腿有無keep夠彈性而修長,呢D更引人遐想架。

引用:

喺街度見到又唔會點樣硬,通常喺條街度,如果我會硬嘅話,除非老婆着得好性感,或者佢send裸照俾我

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2022-11-3 16:04 發表 查看引用來源
有冇大奶奶相分享,等大家評審。同J吓。
有冇TG?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆