kitty小性活#23小更新

收藏  |  訂閱
36  33.1k

引用:
原帖由 akitty 於 2022-11-11 15:22 發表 查看引用來源
最近一段時間無上來露下臉,一切還好。勿念。
近呢一排,我發現我老公有個小性辟。
就係想做愛愛之前呢,前戲呢,一定會要69先。
原先以前都無甘覺得,
大家我含下你,你奶下我都好正常既互相配合者。

但近呢一排,訓係床上面,
老 ...
這個是性生活情趣,好多人都係咁玩🤪🤪

引用:
原帖由 akitty 於 2022-11-11 15:22 發表 查看引用來源
有時狗仔式插緊我呢都會插隻手指公入我屁屁,好似二穴齊插甘 ...
咁你俾佢插隻手指公入你屁屁,你又有咩感覺?

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
又唔洗咁擔心既,男人既前列腺其實係近patpat,插手指落去所以係會high架
我記得睇過一個AV女優分享,佢每次拍片含個陣都會插隻手指落AV男優個patpat度,d男優會high好多

回覆 1# akitty 的帖子

妳諗多咗啦😏😏😏😏

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
遲啲要妳放拳頭入去, oh yeah~~~!!!

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
你同哥哥嘅互動最吸引^^

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-11-12 23:36 發表 查看引用來源
又唔洗咁擔心既,男人既前列腺其實係近patpat,插手指落去所以係會high架
我記得睇過一個AV女優分享,佢每次拍片含個陣都會插隻手指落AV男優個patpat度,d男優會high好多 ...
你D對手咪舒服死

後面都有敏感位,放心啦,等KITTY 的UPDATE
引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...

等左你好耐

引用:
原先以前都無甘覺得,

老 ...
你諗多o左啦卦
我反而覺得係一種暗示, 老公有冇試過入過你後面先?

前往最後回覆