48 12345
上一頁下一頁
發新話題

月軍abby

收藏  |  訂閱
47  29.4k

月軍abby

最近發現件好嘢,比較殘舊間場位置上海街舊唐樓閣仔。有件兼職坨北abby相頭身裁極佳,一個星期只返2日,可以做波推磨棍,加錢仲有增值服務,要客服預約極旺鐘。(abby 現在轉左去大南街39號day day 水療,仍係叫abby.比之前更加索加開放,四路全開上中下後面,可車可奶可磨,相當旺鐘要預約,多數返平時日班)

收幾錢先? 上海街舊唐樓D按摩場唔方平, 好多年前試過一次開大要收我8魚後,未有再去過

回覆 2# mikekophone 的帖子

Abby 一叭nuru 收8舊物有所值。佢有一樣絕招係乳頭磨龟頭打圈好舒服好high 。

回覆 3# polotiger 的帖子

師兄請問可否分享條囡whatsapp 或微信比我? 驚去用無返工噃?

回覆 4# mikekophone 的帖子

已PM師兄你。你早D,約客服

引用:
原帖由 polotiger 於 2022-11-14 19:32 發表 查看引用來源
最近發現件好嘢,比較殘舊間場位置上海街舊唐樓閣仔。有件兼職坨北abby相頭身裁極佳,一個星期只返2日,可以做波推磨棍,加錢仲有增值服務,要客服預約極旺鐘,不過有個缺點條女會偷鐘。 ...
師兄請問可否分享條囡whatsapp 或微信比我?

唔使問阿貴,一定係逃完角D囡

回覆 7# YuanYuan 的帖子

係咪逃完角都無所謂夠索夠質都可以啦。

可以事後煙央浴。

成間場最索係佢,其餘肥淋淋大媽。

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆