唉.....

收藏  |  訂閱
14  4.5k

唉.....

好耐冇發過貼,皆因小咗好多出來玩,有去過亦冇乜特別值得分享。 点知今日就中哂伏! 今日收早覺攰,唸住搵個骨揼吓,衰貪新鮮想試吓D未去過嘅,睇見廣告得一個價錢70分鐘有 hj+bj 漫遊,有別於其他有幾個價位,誤以為有機會係好嘢,点知...... 唉! 揼又唔掂,又撩開大,又格手,DLM仲要唔足鐘! 說好的70分鐘變成40分鐘。 近年都好似冇乜新場玩得過,去開果幾個又有D悶,發覺而家D選擇越來越少,而且十有八九都起哂價,開口埋口要你8舊水,人肉市場嘅通脹都唔係講笑!

如果開返大陸關,香港有一半邪骨場執得,包括你幫襯呢一間。

回覆 1# 荷蘭三劍俠 的帖子

算啦,真係自己打飞机好过。

荷蘭兄唔好彩,不過我呢排都冇運。

師兄咁不幸搵著呢檔,唯有希望下次行番個靚雞運。呢檔咁搵笨嘅係邊間嚟? 應該開名等其他兄弟免中伏。

回覆 1# 荷蘭三劍俠 的帖子

我明白c兄感受,我都係十次有九次試新野都中伏,上個月先係西環中伏。

引用:
原帖由 Neumann 於 2022-11-14 20:22 發表 查看引用來源
荷蘭兄唔好彩,不過我呢排都冇運。
竟然連紐兄都話冇運行,可以想像到市場可等慘烈😂

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-14 21:26 發表 查看引用來源
師兄咁不幸搵著呢檔,唯有希望下次行番個靚雞運。呢檔咁搵笨嘅係邊間嚟? 應該開名等其他兄弟免中伏。
佐敦電影公司大廈,標價5魚70分鐘,標題話自己手法「與眾不同」果個。 頂佢個肺,hea 揼唔足鐘,撩我8魚開大包環吹,我話今竹想揼骨多過扑野,佢就減價7魚帶套吹,彩佢都儍!

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2022-11-15 03:49 AM 發表 查看引用來源

竟然連紐兄都話冇運行,可以想像到市場可等慘烈😂
荷蘭兄唔好以為我有特異功能,識得分邊個得邊個唔得,好多時都係撞下手神。

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2022-11-15 03:57 發表 查看引用來源

佐敦電影公司大廈,標價5魚70分鐘,標題話自己手法「與眾不同」果個。 頂佢個肺,hea 揼唔足鐘,撩我8魚開大包環吹,我話今竹想揼骨多過扑野,佢就減價7魚帶套吹,彩佢都儍! ...
試下隔離帖啲發仔,話唔定有意外驚喜呢,有过百板討論,唔係流架,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

前往最後回覆