吹口琴!至愛?

收藏  |  訂閱
39  9.9k

引用:
原帖由 totowai 於 2022-11-24 15:07 發表 查看引用來源

有前輩高人講過,果 d 係陰陽大補液,飲咗之後,會延年益壽,返老還童.
可惜我到而家都未試過,而講果位高人,又瓜咗老襯,末能證實.
我都未試過,都唔会射米青,想試但都冇机会試
而家同鸡濑閪,就有其他師兄射入藏精洞未流出突泉湧,有濑啜過,當閪汁,但味道不同

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-25 06:59 發表 查看引用來源

我都未試過,都唔会射米青,想試但都冇机会試
而家同鸡濑閪,就有其他師兄射入藏精洞未流出突泉湧,有濑啜過,當閪汁,但味道不同
雖然話:瀨西好過吔飯.
但要啜上手嘅汁液,都係咪攪喇.

引用:
原帖由 totowai 於 2022-11-25 22:01 發表 查看引用來源
雖然話:瀨西好過吔飯.
但要啜上手嘅汁液,都係咪攪喇.
同鸡濑閪,就預左,俾得你濑的鸡,九成都俾客中出,就算唔俾客但狼狗,蚊叔都中出
同得鸡濑閪就預左
豪飲傷肝
豪食糖尿
屌得多虧
叫鸡生嘢

適量

但真係好鍾意濑唔同嘅閪
咪,唉!但不悔當初
声色犬馬,酒色財氣
冇,人生点有豐盛

引用:
原帖由 totowai 於 2022-11-24 15:07 發表 查看引用來源

有前輩高人講過,果 d 係陰陽大補液,飲咗之後,會延年益壽,返老還童.
可惜我到而家都未試過,而講果位高人,又瓜咗老襯,末能證實.
我都未試過,一射完就啜返的米青,而家都唔会射米青,想試但都冇机会試
當射完米青,件囡洗完上床,玩第二Q,濑閪有時射得深或洗唔清,有的囡隻閪係藏精洞,射入米青係洗唔清,咁濑閪就不時濑返自己的米青,專登射完啜就冇-
而家同鸡濑閪,就有其他師兄射入藏精洞未流清,濑濑下,米青突泉湧,有濑啜過,當然同閪汁味道不同

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-26 18:29 發表 查看引用來源
同鸡濑閪,就預左,俾得你濑的鸡,九成都俾客中出,就算唔俾客但狼狗,蚊叔都中出
同得鸡濑閪就預左

但真係好鍾意濑唔同嘅閪
咪,唉!但不悔當初
声色犬馬,酒色財氣
冇,人生点有 ...
兄台有咁豁達嘅胸懷,做到能人所不能嘅嘢,令人拜服.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-27 05:38 發表 查看引用來源
我都未試過,一射完就啜返的米青,而家都唔会射米青,想試但都冇机会試
當射完米青,件囡洗完上床,玩第二Q,濑閪有時射得深或洗唔清,有的囡隻閪係藏精洞,射入米青係洗唔清,咁濑閪就不時濑返自己的米青,專登射完啜就冇-
而 ...
有咁多姿多采嘅性生活,真係不枉此生呀.兄台講過嘅注射式硬撚針,係咪淨係得硬撚功能,不能射精?
如果係,就美中不足喇!

引用:
原帖由 totowai 於 2022-11-27 15:14 發表 查看引用來源
有咁多姿多采嘅性生活,真係不枉此生呀.兄台講過嘅注射式硬撚針,係咪淨係得硬撚功能,不能射精?
如果係,就美中不足喇!
個的叫前列腺素E1,如果有射精功能一樣可以射精
但打左荷爾蒙就制止左睪丸素,男性性徵功能冇左,冇晨勃,賓州睪丸精囊萎缩,,
乳房漲大,打左針頭七日扯蓮旗蓮頭觸痛
隻药只係幫條鳩充血,己經可以就咁注入鳩咀,经己上市

死能有救,但贵

,搽都己經成功但未上市

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-28 17:16 發表 查看引用來源
個的叫前列腺素E1,如果有射精功能一樣可以射精
但打左荷爾蒙就制止左睪丸素,男性性徵功能冇左,冇晨勃,賓州睪丸精囊萎缩,,
乳房漲大,打左針頭七日扯蓮旗蓮頭觸痛
隻药只係幫條鳩充血,己經可以就咁注入鳩咀,经己上市

...
死能有救,但贵,將药注入鳩咀,卅秒後就鳩漲,但屌閪要帶套,隻药会傷害女人隻閪同有孕会畸型

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-28 17:40 發表 查看引用來源

https://cdn.188channel.com/cW4cjW-HPLKX5y-zb ...
吳亦凡出獄後「恐遭化學閹割」!每3個月補1針超恐怖 受刑人哭求放過文/陳嘉玲
吳亦凡刑滿後將被中國驅逐出境,返回加拿大恐會遭到化學閹割。(圖 吳亦凡工作室)

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-11-29 04:40 發表 查看引用來源
吳亦凡出獄後「恐遭化學閹割」!每3個月補1針超恐怖 受刑人哭求放過文/陳嘉玲
https://www-mirrormedia-com-tw.cdn.ampproject.org/ii/AW/s/www.mirrormedia.com.tw/assets/images/20221127134407-f99ea5b5a1f4bf30e5a ...
據《每日郵報》報導,遭到化學閹割的犯人曾表示,這種針必須3個月補打一次,過程真的非常痛苦,因為賀爾蒙的影響,生殖器並不會起反應,但是腦袋裡還是會有慾望,這樣不平衡的狀態令人加倍痛苦,讓不少受刑人哭求停止化學閹割的刑罰。

前往最後回覆