上一頁下一頁
發新話題

元朗足仔

收藏  |  訂閱
50  23.5k

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-12-2 10:54 發表 查看引用來源
會唔會係紅綿圍天姿?
好似係,不過嗰度地方唔係好大唔難搵

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-12-2 09:32 發表 查看引用來源
師兄,請問紅棉圍在那裹?
你搵下地圖,好難形容畀你,嗰度地方唔大應該唔難搵。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-12-2 20:04 發表 查看引用來源
你搵下地圖,好難形容畀你,嗰度地方唔大應該唔難搵。
多謝師兄,找到了,因之前在中原地圖手機找不到。
原因這裹已去過幾次,只是不知其名。印象中內有橫巷有一店,內有樓上多房,不過以前好似沒大事大辦,可能宜家有

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-12-3 09:51 發表 查看引用來源

多謝師兄,找到了,因之前在中原地圖手機找不到。
原因這裹已去過幾次,只是不知其名。印象中內有橫巷有一店,內有樓上多房,不過以前好似沒大事大辦,可能宜家有 ...
師兄,咁係咪叫天姿? 收費及服務、質素等如何?

回覆 13# littlercrazyman 的帖子

疫前去過幾次都有開大, 囡會主動‘嘍’ 你!
其中一個嘅細妹也在附近做,過去食埋!!
行前一間主要 hj, 也有開大,同大水渠 759 個間同老細!

引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2022-11-26 14:47 發表 查看引用來源
元朗大部份足仔都可以開大
所以對揼骨有要求嘅唔建議去
早幾個月去 ‘蛇舖x盲人’ 附近一間,
個嬸嬸都嘍開大。。。。

要揼得下, 足鐘 ‘泰店‘ 比較有 d 普!

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-12-3 11:17 發表 查看引用來源

師兄,咁係咪叫天姿? 收費及服務、質素等如何?
我估應該係天姿,但好耐無去,因以前只有hj

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-12-3 01:02 PM 發表 查看引用來源

我估應該係天姿,但好耐無去,因以前只有hj
咁要幾多魚嫁??

引用:
原帖由 klam 於 2022-12-3 11:49 發表 查看引用來源

早幾個月去 ‘蛇舖x盲人’ 附近一間,
個嬸嬸都嘍開大。。。。

要揼得下, 足鐘 ‘泰店‘ 比較有 d 普!
元朗有無泰店好介紹?系咪正骨既泰店?

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-12-3 15:50 發表 查看引用來源

元朗有無泰店好介紹?系咪正骨既泰店?
我都停左一陣, 要搵下.....

行過‘富足’,換左招牌, 好光猛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆