上一頁下一頁
發新話題

元朗足仔

收藏  |  訂閱
50  23.5k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-12-5 22:45 發表 查看引用來源
我最後一次去係4魚連稅60mins
師兄,請問是否4魚按+hj? 如果係,就太貴了

引用:
原帖由 wcyaa 於 2022-12-4 13:39 發表 查看引用來源
有冇師兄試過神秘房?囡囡得唔得

師兄,麻煩提示神秘房在那裹,謝謝你

千祈唔好幫襯元朗足仔,個個都登陸。

回覆 31# littlercrazyman 的帖子

有 telegram

[quote]原帖由 wcyaa 於 2022-12-6 10:58 發表 查看引用來源
有 telegram [/quo
師兄,請問在Telegram 怎找尋

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-12-5 22:47 發表 查看引用來源
請問蛇舖x盲人即係邊度咩名?
剛路過間野又轉左名,“君頤閣” 在家計會附近!
上手喺以前千色對面間 "依芙" 同老細..

去開間泰邪店都冇開燈,冇 visa 泰可能暫時休息!

以前 “千姿” Angel 自已開舖, 師兄有冇去過??

引用:
原帖由 wcyaa 於 2022-12-6 10:57 AM 發表 查看引用來源
咁去邊區足仔好
我係深水埗都係咁

引用:
原帖由 klam 於 2022-12-6 20:41 發表 查看引用來源

剛路過間野又轉左名,“君頤閣” 在家計會附近!
上手喺以前千色對面間 "依芙" 同老細..

去開間泰邪店都冇開燈,冇 visa 泰可能暫時休息!

以前 “千姿” Angel 自已開舖, 師兄有冇去過?? ...
我都識angel  ,佢以前系鐘聲時已經識佢^^

引用:
原帖由 wcyaa 於 2022-12-6 10:57 發表 查看引用來源
其實去足仔最緊要按得,玩得同足鐘,有時有返咁上下經驗既先服務好,反正關埋房門熄晒燈趴係床,都係想按下relax.,,,要求靚既後生既就去揾7日鮮好過

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-12-6 08:32 發表 查看引用來源

師兄,請問是否4魚按+hj? 如果係,就太貴了
係,以前350

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆