上一頁下一頁
發新話題

元朗足仔

收藏  |  訂閱
50  23.5k

引用:
原帖由 klam 於 2022-12-6 20:41 發表 查看引用來源

剛路過間野又轉左名,“君頤閣” 在家計會附近!
上手喺以前千色對面間 "依芙" 同老細..

去開間泰邪店都冇開燈,冇 visa 泰可能暫時休息!

以前 “千姿” Angel 自已開舖, 師兄有冇去過?? ...
冇喎,都幾耐冇喺元朗按摩了。

引用:
原帖由 goldberg 於 2022-12-6 22:59 發表 查看引用來源

其實去足仔最緊要按得,玩得同足鐘,有時有返咁上下經驗既先服務好,反正關埋房門熄晒燈趴係床,都係想按下relax.,,,要求靚既後生既就去揾7日鮮好過 ...
我比較傾向係咁,嬸嬸都冇所謂,按得玩得足鐘係足仔首要條件。

回覆 39# goldberg 的帖子

個個阿毛一入去就問做全套,其實都想即走,收你四百按一個鐘,飛機加一百,去荃灣都係4百包出火,唔通真係覺得自己多風咩!

引用:
原帖由 wcyaa 於 2022-12-7 07:39 發表 查看引用來源
個個阿毛一入去就問做全套,其實都想即走,收你四百按一個鐘,飛機加一百,去荃灣都係4百包出火,唔通真係覺得自己多風咩!
唔係掛!5魚按+hj.  深水埗宜家加了價都係3魚

引用:
原帖由 wcyaa 於 2022-12-7 07:39 發表 查看引用來源
咁又貴左啲,一般350-400

想問疫情前足浴都係五十露?

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2022-12-7 22:09 發表 查看引用來源
3到尾,4頭咁上下啦

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2022-12-7 22:09 發表 查看引用來源
40-55啦

五六百打個J既話我去spa好過, 起碼後生, 唔洗驅風

引用:
原帖由 mwong12 於 2022-12-8 16:06 發表 查看引用來源
五六百打個J既話我去spa好過, 起碼後生, 唔洗驅風
啱,反正兩者都係唔識揼,雙鐘實在 1 個鐘攪掂...
Spa 地方一般又好 d!

我都係去番 thai 算!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆