日本箱根之旅

收藏  |  訂閱
10  65.6k

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-24 15:37 發表 查看引用來源
今日落雨,在家中休息,偶爾翻起幾年前一部數碼相機,回憶同EX一起到日本箱根旅行,風景美麗,整個旅程都是輕鬆下,浸下温泉,從新宿去約1小時火車,不算太久,所有大型行理都留在新宿酒店。去時都輕鬆上路。

EX話自己走得急,忘記帶Con ...
睇來會有4P喎!等你更新!😬

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-24 15:50 發表 查看引用來源
下面昰佢張相,嘻嘻
咁正,係男人都會望啦!😉

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-24 16:08 發表 查看引用來源
下面張相是浸温泉影,沒有現在咁肥
隠約都見到好fit喎!仲有冇多啲相?😉

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-24 16:10 發表 查看引用來源
我男朋友又睇住佢女朋友。浸完温泉,都好疲倦下,大家约好左到酒店下大堂吃晚餐。
酒店唔比穿睡袍到大堂吃飯,於是穿了條短裙去吃飯
吃飯時,大家女友都掉換對著,我隻腳開始撩下S。飯枱上放了日本酒。不過我都比較喜歡飲啤酒,
...
S外形係咪好吸引?

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-25 10:45 發表 查看引用來源
起初EX話同S講下生意上問題,。我冲完湸了,坐在床边等,很快自己睡覺,聽到門聲,以为自己男友入來,好快個男人閃左入床尾,然後用條脷服侍我三角敏感地方,又鑽又摔,攪到整個人崩潰,大叫。快啲插我,我流左好多水出來,Ah S 已經飲左我好 ...
冇著衫咩?估唔到S都好有技術,咁快搞興你!😉

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-25 10:48 發表 查看引用來源
SD card 跟EX,影左些性感照
好sexy呀!果晚就係著到咁比S特襲?

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-11-25 10:56 發表 查看引用來源
Ah S之後同我帶左我眼罩,攬實我,起初以为同緊自己男友做,Ah S條脷好利害,先遠交,整到我個人輕飄飄先,我用好淫聲,來啦,快啲插我,要大力啲,入盡啲。快哟.救火啊。 ...
係咪技術仲好過你ex?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-25 11:14 發表 查看引用來源
場面好淫蕩呀
仲好刺激!😬

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-11-25 12:00 發表 查看引用來源
咁另一對點算呀?🤭
可能交換玩!😬

引用:
原帖由 OL_May 於 2022-12-5 10:37 發表 查看引用來源
第二晚冇玩,第三晚好瘋狂。嘻嘻。
第三晚咁點?😬

前往最後回覆