[不能說的性事] 年輕男配成熟女令性愛更完美

收藏  |  訂閱
12  4.0k

年輕男配成熟女令性愛更完美

成熟女(30~45)如狼似虎,性爱技巧令你慾罷不能,令人極盡享受年輕男(15~25)精力充配,也威猛如龍,可以滿足如狼似虎成熟女需要,令到對方慾仙慾死

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-11-27 07:16 發表 查看引用來源
成熟女(30~45)如狼似虎,性爱技巧令你慾罷不能,令人極盡享受年輕男(15~25)精力充配,也威猛如龍,可以滿足如狼似虎成熟女需要,令到對方慾仙慾死 ...
年輕男 ( 15 - 20 )未必懂得體貼,溫柔,配合熟女的體位,只可以用佢地嘅堅硬,持久來滿足女熟女的性慾。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-11-27 07:16 發表 查看引用來源
成熟女(30~45)如狼似虎,性爱技巧令你慾罷不能,令人極盡享受年輕男(15~25)精力充配,也威猛如龍,可以滿足如狼似虎成熟女需要,令到對方慾仙慾死 ...
15太細啦吧 至少都要20先真係識做愛囉我覺得
唔係可唔可以, 係識! 扯旗同射精果d 係生理反應, < 15都做得到, 但唔代表識做愛

之但係女性角度滿唔滿足又要睇情況, 有能力有技巧o既男伴冇錯係可以令女方生理上滿足,
但其實女性亦有女性需要成功感同想征服對方o既時候
舉個例吧, 一個少男, 真係廿歲唔到o既男孩子, 對手唔多經驗唔多唯獨就係av 睇得多,
作為一個三字頭o既熟女去lead 吓人, 同佢玩勻晒果d 佢只有o係av 睇過而現實同佢同齡o既少女都唔肯玩o既玩意
睇佢面上果種唔敢相信剛才所發生o既事果個傻樣, 感覺應該會幾得意

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-28 07:16 發表 查看引用來源

15太細啦吧 至少都要20先真係識做愛囉我覺得
唔係可唔可以, 係識! 扯旗同射精果d 係生理反應, < 15都做得到, 但唔代表識做愛

之但係女性角度滿唔滿足又要睇情況, 有能力有技巧o既男伴冇錯係可以令女方生理上 ...
英國28歲女教師喬恩斯(Rebecca Joynes)17日在曼徹斯特刑事法庭出庭,因為她涉嫌「蓄意撫摸」15歲男學生的青春肉體,還和對方上床發生性關係。然而,被控2項罪行的她儘管已遭學校開除且不再聘用,仍向法官堅稱自己無罪。審判進行中,學校官員更現身旁聽席。

其實15歲不論男性或女性,都能帶給對方有特殊性官能享受和刺激。
為何男性喜歡沒有性經驗處女?
現今為何多了熟女喜歡小鮮肉?
沒有性經驗的男性,對性愛的反應最直接最純真:在愛撫時會面紅耳赤、心跳加速;在進一步入侵敏感部位時,身體會有即時反應,呻吟、性器分秘至射精都是最自然真實反應,到了稍有經驗時,那種堅硬韌力和強而有力衝刺非熟男所能做到,熟女享受那些感覺難以筆墨形容。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-28 07:16 發表 查看引用來源

去lead 吓人, 同佢玩勻晒果d 佢只有o係av 睇過而現實同佢同齡o既少女都唔肯玩o既玩意
睇佢面上果種唔敢相信剛才所發生o既事果個傻樣, 感覺應該會幾得意
蛇蛇C姐講到好吸引! 望住佢嘅傻樣,應該覺得佢好可愛

你又接受到男人細自己同大自己幾多呢?

引用:
《歡樂今宵》贏過張學友‎  中年教練戀女友13歲妹並性交‎  認罪候判
https://www.hk01.com/article/841794?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-11-30 05:29 發表 查看引用來源

《歡樂今宵》贏過張學友‎  中年教練戀女友13歲妹並性交‎  認罪候判
https://www.hk01.com/article/841794?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
而家講少男食熟女,

引用:
原帖由 giraffe2 於 2022-11-29 08:16 發表 查看引用來源

英國28歲女教師喬恩斯(Rebecca Joynes)17日在曼徹斯特刑事法庭出庭,因為她涉嫌「蓄意撫摸」15歲男學生的青春肉體,還和對方上床發生性關係。然而,被控2項罪行的她儘管已遭學校開除且不再聘用,仍向法官堅稱自己無罪。審判進 ...
真實反應呀, 我想講自己心態亦唔知幾時開始有d 轉變囉
即係後生十八廿二果陣同男仔一齊, 要埋身有時甚至咩都未開始做, 對方已經扯到硬晒,
有過幾次之後, 好自然覺得咁樣係應該, 亦中意咁樣, 如果某次同男仔開始搞除褲之後佢仲未扯, 係會有少少唔高興囉
開始諗係咪佢覺得我唔夠吸引力, 係咪唔中意我之類

然後年紀大o左, 反而掉轉頭覺得太易扯o既男人唔好玩,
最ideal o既情況係o係佢面前幫佢除褲, jj 係軟o既, 之後踎低將佢擠入口啜硬佢, 然後再同佢玩其他o野

用一句話總括, 就係細個果陣認為你見到我唔主動先扯旗, 就係覺得你覺得我唔夠sexy
大o左之後o既理解係你原本唔硬 (冇衝動/ 冇性慾), 俾我夠硬, 咁先係對我呢方面o既肯定

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-11-29 12:52 發表 查看引用來源

你又接受到男人細自己同大自己幾多呢?
我諗都係 +/- 5年卦
其實年齡只不過係一個指標, 某程度上反映果個人o既性格夠唔夠成熟咁解,
如果單單睇年齡o既話, 我諗個作用只係萬一同呢條友一路繼續走落去走到結婚白頭到老,
兩個人唔好出現其中一個死o左另外果個仲有大把日子囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-30 12:28 發表 查看引用來源

我諗都係 +/- 5年卦
其實年齡只不過係一個指標, 某程度上反映果個人o既性格夠唔夠成熟咁解,
如果單單睇年齡o既話, 我諗個作用只係萬一同呢條友一路繼續走落去走到結婚白頭到老,
兩個人唔好出現其中一個死o左另外 ...
我估,男人世界係想知,你接受到的最細年紀同你攪作。

前往最後回覆