上一頁下一頁
發新話題

你地覺得女仔著乜野衫最引起你性慾?.

收藏  |  訂閱
192  29.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-29 16:03 發表 查看引用來源

講毛髮喎, 如果講碌J都見過, 以前天體灘見大把, 鬼佬有啲好幼唔一定大, 黑柴就無敵, 粗黑大, 老虎 O 哂.
有個icq女網友話黑鬼都有唐人size, 佢拖條黑鬼出街大把人眼望望。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-11-30 11:26 發表 查看引用來源
有個icq女網友話黑鬼都有唐人size, 佢拖條黑鬼出街大把人眼望望。
係都唔出奇, 乜嘢可能都會有; 而家好多屋村都會見啲大媽養鬼, 係黑鬼個鬼, 應該足以填滿佢哋嘅空虛.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 12:34 發表 查看引用來源

係都唔出奇, 乜嘢可能都會有; 而家好多屋村都會見啲大媽養鬼, 係黑鬼個鬼, 應該足以填滿佢哋嘅空虛. ...
頂唔頂得順呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 12:35 發表 查看引用來源
頂唔頂得順呀!😬
住小弟低一層都有個, 好快就生兩件.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 12:35 發表 查看引用來源
頂唔頂得順呀!😬
之前樓下單位條友仔唔知係咪隊咗嘢, 不分日夜隔日就砌, 假日三四鑊, 又有家暴, 啲聲真係左近三層都聽到.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 12:47 發表 查看引用來源

之前樓下單位條友仔唔知係咪隊咗嘢, 不分日夜隔日就砌, 假日三四鑊, 又有家暴, 啲聲真係左近三層都聽到.
有冇咁勁呀!同埋女嘅係乜嘢人?叫到咁大聲?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 13:24 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀!同埋女嘅係乜嘢人?叫到咁大聲?
潑婦嚟啩, 佢哋家暴時啲粗口互片, 聽到傻咗, 扑嘢啲呀呀呀~好似俾人施虐緊, 觸目驚心.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 13:49 發表 查看引用來源

潑婦嚟啩, 佢哋家暴時啲粗口互片, 聽到傻咗, 扑嘢啲呀呀呀~好似俾人施虐緊, 觸目驚心.
可能咁先夠激!我試過爆房聽到隔離個靚妹好似比人強緊咁,叫得好淒厲!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 14:06 發表 查看引用來源
可能咁先夠激!我試過爆房聽到隔離個靚妹好似比人強緊咁,叫得好淒厲!😂
可能真係有案件發生.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 14:31 發表 查看引用來源

可能真係有案件發生.  
應該冇呀!啲水聲同啪啪聲好大聲!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆