你地覺得女仔著乜野衫最引起你性慾?.

收藏  |  訂閱
12  29.9k

你地覺得女仔著乜野衫最引起你性慾?.

你地鍾意女仔著乜野衫,點打扮,最引起你性慾?直情想要立即就地正法?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-28 17:25 發表 查看引用來源
近期就瑜伽褲!之前就摟屌裙啦!

瑜珈褲真系幾正! 所以前排都試過,女友著住
瑜珈褲比我玩😋

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-29 11:08 發表 查看引用來源
正吖!點樣玩法?😉
隔住yoga褲,'卒'佢個gap,等佢個gap位更現形,之後拉低條褲到大髀玩狗仔式😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-11-28 17:23 發表 查看引用來源
你地鍾意女仔著乜野衫,點打扮,最引起你性慾?直情想要立即就地正法?
我至鍾意女仔著背心十迷你裙,見倒靚女咁著就實硬Q晒

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-11-28 17:23 發表 查看引用來源
呢款拉錬裙都好Q正!
以前有女友著過短嘅拉鍊裙上我屋企,即刻比我就地正法😋

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-12-8 11:33 發表 查看引用來源

近期鍾意睇啲囡囡著住運動 bra top 同瑜伽褲。

見倒樣靚身材正嘅女仔,真系睇倒硬Q晒!

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-12 07:46 發表 查看引用來源
剛剛係金鐘轉車見到個高妹。起碼175高。
短裙包pat pat, 肉絲長boot.對腳均勻仲妹firm.
係咪咁樣?女友都試過咁著,果日就比我車咗去郊外搞咗獲😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:53 發表 查看引用來源
咁索一鑊..咁小...起碼都兩鑊啦
其實唔只一獲,講得詳細D,响郊外都玩咗兩獲,返到屋企後樓梯又整多獲,全都都係著住衫做,就咁拉起條裙,扯開佢條底褲就入。

一次就射落佢pad pad度,一次就隻脚度,一次中出。

引用:
原帖由 ps2playerx 於 2023-1-12 15:14 發表 查看引用來源
PE褲 、排球褲、真理褲、毛巾褲 、超短牛仔褲
PE褲真係正架!簡直好似着底褲一樣,有次見過靚女表妹响屋企着住條PE褲,仲响地下擘開脚,我真系忍唔住,及住佢個gap位,碌J即刻硬晒!

佢好似呢張相咁坐...

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 15:50 發表 
咁誘惑?係咪想引你?😉
佢仲系高中生,應該係冇防備又冇避忌之下擘開咗對脚,唔知我已經及到實😋

前往最後回覆