你地覺得女仔著乜野衫最引起你性慾?.

收藏  |  訂閱
7  30.0k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-11-30 11:26 發表 查看引用來源
有個icq女網友話黑鬼都有唐人size, 佢拖條黑鬼出街大把人眼望望。
呢幾年喺街度見到香港女性拖住黑柴、南亞裔 (男朋友/老公 )真係有啲感覺佢哋係鍾意食大腸。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-11-28 17:23 發表 查看引用來源
你地鍾意女仔著乜野衫,點打扮,最引起你性慾?直情想要立即就地正法?
近期鍾意睇啲囡囡著住運動 bra top 同瑜伽褲。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-12-9 10:52 發表 查看引用來源

見倒樣靚身材正嘅女仔,真系睇倒硬Q晒!
有時會睇到駱駝蹄 ,見到即時硬 9 曬。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 11:58 發表 查看引用來源
而家少咗見到啦!
可能佢哋上 YouTube 睇到要加衛生墊可以防止駱駝蹄出現

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-1-16 15:48 發表 查看引用來源

PE褲真係正架!簡直好似着底褲一樣,有次見過靚女表妹响屋企着住條PE褲,仲响地下擘開脚,我真系忍唔住,及住佢個gap位,碌J即刻硬晒!

佢好似呢張相咁坐...
40114282 ...
以前見到OL著套西裝裙黑絲高踭鞋即刻有衝動,而家轉咗口未見到著運動bra瑜珈褲見到個 gap 即刻硬。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-17 10:24 發表 查看引用來源

師兄機件運作良好.
都係勉勉強強 ,只不過久不久有啲外來刺激反應大少少。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-17 13:40 發表 查看引用來源

都係勉勉強強 ,只不過久不久有啲外來刺激反應大少少。
今日天氣都算幾凍下,剛才食晏嘅時候喺街見到個女仔,著咗條超短迷你裙,短到露出patpat兩嚿肉,久不久仲要睇到條底褲,重冇著絲襪真係鄧佢凍。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-1-19 10:39 發表 查看引用來源

除咗校服look,背心迷你裙之外,你講嘅之下嘅打扮我都like...
OL西裝裙黑絲高踭鞋
運動bra瑜珈褲

見到都流口水

前往最後回覆