上一頁下一頁
發新話題

你問我答

收藏  |  訂閱
54  7.5k

引用:
原帖由 friendho 於 2022-12-5 18:01 發表 查看引用來源

目的何在?
無聊冇嘢做吹吓水

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-5 20:16 發表 查看引用來源

師兄, 你老婆婚前婚後都比好多男人屌, 有冇諗叫佢著摟屌短裙, 打出北半球做企街,
有少少更正,結婚之後冇
結婚後之後好多次勸佢出去玩,但佢都拒絕

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-6 07:54 發表 查看引用來源

有少少更正,結婚之後冇
師兄可以試下調教老婆,屌佢時話佢係鷄,比錢就乜人都屌得,玩多幾次射精時問,熟客加二舊中出妳得唔得,中出佢,玩幾次後試下叫老婆扮企街,師兄扮嫖客問價同係街度抽水,最後當然帶走佢,當佢鷄咁玩,慢慢拉低老底線,好快可以佢自己扮企街,同老婆夾定暗號,暗號發出時,師兄出手問價,開價高過嫖客帶走老婆,老婆一定會好興奮,屌佢當佢鷄就得,老婆扮企街,師兄要遙遠觀看!不過師兄要有心理準備,老婆會比人抽水,又或者真係做成生意,記得要叫佢報告

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-6 13:47 發表 查看引用來源

師兄可以試下調教老婆,屌佢時話佢係鷄,比錢就乜人都屌得,玩多幾次射精時問,熟客加二舊中出妳得唔得,中出佢,玩幾次後試下叫老婆扮企街,師兄扮嫖客問價同係街度抽水,最後當然帶走佢,當佢鷄咁玩,慢慢拉低老底線,好快可以佢自己扮 ...
師兄好有經驗喎,係咪試過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-6 14:05 發表 查看引用來源
師兄好有經驗喎,係咪試過?
國內工作時,識到個人妻試過,睇住佢企街比人問價抽水9都硬埋,玩企街時要設定暗號,人妻想停止就示意,冇暗號絕不能出去,玩幾次後,人妻比人抽水冇暗號,仲跟左人走做左鷄

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-6 14:32 發表 查看引用來源

國內工作時,識到個人妻試過
調敎人妻咁正呀!😬
初初同佢一齊淫唔淫?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-6 14:35 發表 查看引用來源
調敎人妻咁正呀!😬
初初同佢一齊淫唔淫?
唔淫,唔好霸左樓主帖子,見樓主出帖,知樓主老婆玩得,只想問樓主想唔想調教老婆企街,如果調教成功,好有滿足感,調教人妻扮企街後,人妻比人問價同抽水後,當人妻鷄咁屌,人妻特別放同興奮特別濕多水,不過如果樓主調教老婆,未能接受人妻會真係收錢比人屌,要預先講明遊戲規則。
那次人妻第一次做生意後,仲有再扮企街,試過人妻企街有客問價抽水時,我都加入做嫖客,問人妻可唔可以一齊,同個客一齊嫖人妻3P,不過試左幾次至成功,唔係個個男人可以接受同另一個唔識男人一齊3P
到此為止,樓主想調教老婆再說,88

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-6 07:54 發表 查看引用來源

有少少更正,結婚之後冇
師兄,返回主題,有問必答
你接唔接受到老婆扮企街比人抽水,或者真係傾價收錢比人屌

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-6 14:54 發表 查看引用來源

唔淫,唔好霸左樓主帖子,見樓主出帖,知樓主老婆玩得,只想問樓主想唔想調教老婆企街,如果調教成功,好有滿足感,調教人妻扮企街後,人妻比人問價同抽水後,當人妻鷄咁屌,人妻特別放同興奮特別濕多水,不過如果樓主調教老婆,未能接受人 ...
多謝師兄分享!

師兄同老婆有咩性趣? 結婚前後有無唔同?
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-4 23:33 發表 查看引用來源
2022年12月了,你問我答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆