上一頁下一頁
發新話題

你問我答

收藏  |  訂閱
54  7.5k

兩公婆要玩下花臣野先可以延長個保鮮期

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-7 09:10 發表 查看引用來源

好幾次玩角色扮演,佢都主動要扮雞😂,其實果下都搞到我有啲尷尬
如果佢試過扮鷄可以調教,絕對有調教空間,第日佢扮鷄,你用言語引導佢,而家酒店房平,可以考慮租定酒店,叫佢試下企街扮鷄比人問價,當然價要高開,或者個客肯,你老婆都忍唔住接受!
有時間再講我點調教人妻

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-7 09:10 發表 查看引用來源

好幾次玩角色扮演,佢都主動要扮雞😂,其實果下都搞到我有啲尷尬
師兄,或者老婆扮鷄你尷尬,所以唔夠徹底,睇你老婆性史,相信佢可以玩企街,我扮埋嫖客同另一嫖客3P時,人妻比客屌時,佢會用個西頂返個客,互屌咁,好有滿足感,師父如果可接受,加油,一定可以成功,另一性趣,記住租定酒店房,玩時要開高價,如果老婆啱就直接帶返酒店,老婆唔啱,師兄自己召佢返酒店當佢鷄咁玩,唔好再尷尬,屌佢時引導埋, 下次同另一客人3P

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-7 09:32 發表 查看引用來源

佢好怕羞😂
可唔可以介紹你老婆我識?我想媾佢,扮背住你偷食,每次扑佢你偷目及,然後一次扮斷正,一齊玩3P罰佢,哈哈!

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-7 16:00 發表 查看引用來源

師兄,或者老婆扮鷄你尷尬,所以唔夠徹底,睇你老婆性史,相信佢可以玩企街,我扮埋嫖客同另一嫖客3P時,人妻比客屌時,佢會用個西頂返個客,互屌咁,好有滿足感,師父如果可接受,加油,一定可以成功,另一性趣,記住租定酒店房,玩時要開高價,如 ...
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70067034

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-12-7 16:23 發表 查看引用來源

可唔可以介紹你老婆我識?我想媾佢,扮背住你偷食,每次扑佢你偷目及,然後一次扮斷正,一齊玩3P罰佢,哈哈!
呢個難道比較高,因為佢而家唔再玩

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-7 18:57 發表 查看引用來源

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70067034
師兄,睇完文章後,你老婆絕對可以引導佢玩企街,而且玩幾次後絕對可以同客做,你都可以一齊3P,問題係你捨唔捨得佢比客屌,佢自己搵男人屌唔收錢,師兄又唔在場,如果師兄可接受同捨得佢比客屌,可以玩下,自己在場同客扮埋客一齊屌老婆,人地比錢唔會錫住老婆,會引發佢淫賤一面,當你睇住客屌佢,佢主動用下體頂返個客互屌,另一種樂趣同滿足!仲有錢收!師兄自己考慮下

引用:
原帖由 xp689 於 2022-12-8 05:17 發表 查看引用來源

師兄,睇完文章後,你老婆絕對可以引導佢玩企街,而且玩幾次後絕對可以同客做,你都可以一齊3P,問題係你捨唔捨得佢比客屌,佢自己搵男人屌唔收錢,師兄又唔在場,如果師兄可接受同捨得佢比客屌,可以玩下,自己在場同客扮埋客一齊屌老 ...
佢係偶發性係咁樣,好多時要求佢都未必可以咁做😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-12-8 10:16 發表 查看引用來源

佢係偶發性係咁樣,好多時要求佢都未必可以咁做😂
師兄唔介意見住你老婆比其他人屌?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-8 10:19 發表 查看引用來源
師兄唔介意見住你老婆比其他人屌?
🤔依個問題我都問過自己好多次,理論上應該冇問題,如果去到實際,真係唔知道

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆