上一頁下一頁
發新話題

龜頭穿越子宮頸

收藏  |  訂閱
132  28.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 14:09 發表 查看引用來源
無呀~不過每位人妻一埋牙就要不停咁含好似好享受含🤪🤪
未含過咁大碌吖嘛!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 12:26 發表 查看引用來源
就是....啦,女的享受射精時一股暖流的感覺,感受熱辣辣的精液一下一下射進子宫內
😁😁成世人遇到得兩個SL 非常享受下下射進子宮,
一個失婚單身,要女上面貼面, 射完佢會坐著我感受到子宮頸磨擦J頭, 也是話有股暖流注入, 慢慢流出到我毛毛上🤦
另外一個單身的, 好喜歡在浴室沖涼企係到入, 抹乾身再入房男上女下, 次次要內射之後小休半小時多些又再做多次,
但第二次裡面好多之前射過精同愛液, 太滑叫佢要沖沖扣番來, 之後又再第二次內射餵飽佢✌️✌️ 兩個身形都矮小五尺以下🤤🤤

引用:
原帖由 sagax 於 2022-12-9 15:07 發表 查看引用來源

😁😁成世人遇到得兩個SL 非常享受下下射進子宮,
一個失婚單身,要女上面貼面, 射完佢會坐著我感受到子宮頸磨擦J頭, 也是話有股暖流注入, 慢慢流出到我毛毛上🤦
另外一個單身的, 好喜歡在浴室沖涼企係到入, 抹乾身再 ...
都好正經歷吖!覺唔覺得細粒啲窄啲同淺啲?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 15:10 發表 查看引用來源
都好正經歷吖!覺唔覺得細粒啲窄啲同淺啲?
多數都係,就算生過仔的只要前戲夠, 一樣好Q窄, 啜下奶頭都感受到會夾下JJ 😹😹

引用:
原帖由 sagax 於 2022-12-9 15:16 發表 查看引用來源
多數都係,就算生過仔的只要前戲夠, 一樣好Q窄, 啜下奶頭都感受到會夾下JJ 😹😹
你意思係第一個失婚婦人?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 15:19 發表 查看引用來源
你意思係第一個失婚婦人?
無錯係呀, 頭幾年都會用套, 直到有一次好好feel, 衝刺得太激, 射完之後才知我成個套推了入去, 啲精射晒入去🤦,又要好辛苦才取出個套, 因為太滑😹
自此之後佢主動要我內射🤦🤦

引用:
原帖由 sagax 於 2022-12-9 15:40 發表 查看引用來源
無錯係呀, 頭幾年都會用套, 直到有一次好好feel, 衝刺得太激, 射完之後才知我成個套推了入去, 啲精射晒入去🤦,又要好辛苦才取出個套, 因為太滑😹
自此之後佢主動要我內射🤦🤦 ...
估唔到因禍得福!仲要係佢主動要求Tim!😬
其實結過婚應該試過內射架,點解要幾年後先要求內射?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 15:43 發表 查看引用來源
估唔到因禍得福!仲要係佢主動要求Tim!😬
其實結過婚應該試過內射架,點解要幾年後先要求內射?
好正常啫, 怕有孕或性病🤦🤦

引用:
原帖由 sagax 於 2022-12-9 15:47 發表 查看引用來源
好正常啫, 怕有孕或性病🤦🤦
咁又係!點知比你誤打誤撞內射咗,橫掂都射過就繼續內射!😬
咁第二個一開始就內射?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-9 15:51 發表 查看引用來源
咁又係!點知比你誤打誤撞內射咗,橫掂都射過就繼續內射!😬
咁第二個一開始就內射?
過咗三個月左右😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆