補定身,儲夠米青,春運後解封

收藏  |  訂閱
15  2.8k

補定身,儲夠米青,春運後解封

睇今時今日,祖國馬交都唔強封,核酸自願,看春運之後解封,買濠賭買左隻升最少銀娛,執左先,解封北上去足浴開大濑閪都夠有排嘆!

成日掛住北上,你唔洗做扯皮條幫你個做雞老母拉生意嗎 ? !

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-12-7 07:28 發表 查看引用來源
睇今時今日,祖國馬交都唔強封,核酸自願,看春運之後解封,買濠賭買左隻升最少銀娛,執左先,解封北上去足浴開大濑閪都夠有排嘆!
首都嚴格進京管理聯防聯控協調機制辦公室副主任,北京市衛生健康委員會黨委書記鐘東波今日( 7日 )介紹,對進返京人員不再執行查驗核酸檢測陰性證明和健康碼等防控措施,抵京後不再執行落地三天三檢,按照北京市有關防控規定執行。

真係分分鐘春運前就解封

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-12-7 13:19 發表 查看引用來源
成日掛住北上,你唔洗做扯皮條幫你個做雞老母拉生意嗎 ? !
老作跛閪,用假鳩插你老母,用尖棍屎眼入/

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-12-8 06:33 發表 查看引用來源
老作跛閪,用假鳩插你老母,用尖棍屎眼入/
乜你咁殘忍呀。咁對你老母。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-12-7 07:28 發表 查看引用來源
快上去玩下靚妹 舐下北嫂大媽
北嫂大媽流晒汁(閪汁或上手米青)味 上馬,帶假鳩,下面個窿露死鳩磨下閪,磨夠咪假鳩插

或套真空鳩屌

屌留汁閪

收到,你老母又俾人玩。

引用:
原帖由 voking 於 2022-12-14 01:08 發表 查看引用來源
收到,你老母又俾人玩。
諗起,啜住奶,
用條假鸠嫖你老母,粗大屌入8寸 ,直插子宮頸,happy我就不停濑尿,尿浸你老母子宫,越谂越❗我又濑, 再換可唧水假鸠.唧的漂白水,洗厕水,幫你老母洗閪

引用:
原帖由 voking 於 2022-12-14 01:08 發表 查看引用來源
收到,你老母又俾人玩。
,濠賭銀娛升得最小,都有两皮執,趁行得走得,一開關就北上,哈哈,嫖你老母,跛閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-12-14 06:39 發表 查看引用來源
40109535,濠賭銀娛升得最小,都有两皮執,趁行得走得,一開關就北上,哈哈,嫖你老母,跛閪
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-12-14 06:54 發表 查看引用來源
上面將面臨疫情高峰,無药,医療爆,將有避疫商務,探親來港更可簽三個月,三個月H K祖國必然通關,C兄,玩住的避疫,探親先,唔洗受的打躉鸡高價,寸 ...

上面持探親,商務証可以在港三個月,來港滿期後好難抽到先返到去,大家都信大陸一過疫情高峰,三個月內一定通關,咁的鸡有親探,冇,搞個商務簽,又可避疫,H K中左重症又有得医,而家企亍已大把新面孔,係個的老作閪乜话成千銀玩件,錢我有
唔会咁使
真正嫖嘅C兄都唔会

前往最後回覆