上一頁下一頁
發新話題

移民 ~ 與前度出軌 (相片)

收藏  |  訂閱
136  144.4k

在接下來的日子,我同佢每天都有做愛,係屋入面唔同的地方,亦試左好多唔同姿勢。係車入面,或者係商場的洗手間。佢甚至去買左兩支按犘棒,叫我係佢面前自慰比佢睇,佢就一路用手機拍片。

有一晚,我地係床上KISS,怇就取出兩支按摩棒同一個眼罩出來。
我: 你搞咩? 變態...
佢: HAHAHA....睇AV學.....試玩下....
我看了桌上的月曆一眼,今晚已經係尾二晚,呢10幾日入面發生的事,絕對會令我記一世。亦會係我同佢之間永遠的秘密。
我: 你拍片..唔好拍到我果樣。
於是佢佢幫帶起個眼罩,之後除晒我身上的衫。佢拉住我隻手,我感到佢張我帶到佢書桌邊。之後佢拍左我屁股一下,示意我爬上張書桌上。佢扶住我,張我成個人半跪半趴咁放左係張書桌上。雖然呢度係我屋企,又只有我同佢,但係我心中係有點驚,但係又有一種特別的興奮感。
突然我FEEL到,係屁股同下身之間,有一枝凍冰冰的棒係度撩下揀下我。我完全知道,一定係其中一枝按摩棒。
我有點緊張,口震震咁講: 唔好..唔好插入去住..我..我未濕呀...
佢聽見我咁講,將支按摩捧塞去我隻手,之後佢就進攻我的敏感地點。首先係錫我隻耳仔,同時又撫摸我的乳房,乳頭,大腿內側....佢用好快的頻率咁去摸我同錫我,好明顯,佢要令到我儘快有反應。
過左一陣,佢同我講: 你覺得OK的時候,就自己放入去...

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-14 18:33 發表 查看引用來源
在接下來的日子,我同佢每天都有做愛,係屋入面唔同的地方,亦試左好多唔同姿勢。係車入面,或者係商場的洗手間。佢甚至去買左兩支按犘棒,叫我係佢面前自慰比佢睇,佢就一路用手機拍片 ...
正喎,佢仲share返條片俾你?

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-14 18:33 發表 查看引用來源
在接下來的日子,我同佢每天都有做愛,係屋入面唔同的地方,亦試左好多唔同姿勢。係車入面,或者係商場的洗手間。佢甚至去買左兩支按犘棒,叫我係佢面前自慰比佢睇,佢就一路用手機拍片。

有一晚,我地係床上KISS,怇就取出兩支按摩 ...
宜家你仲有無間中睇番條片回味下?

引用:

多謝師姐分享相片,好sexy...

呢10幾日都俾佢中出?

有冇睇返條片來diy

你身材真係好正! 難怪佢要日日中出你~
引用:

身材真係幾正 , 多謝分享圖片

引用:

好身材呢
唔怪得要咁玩

繼續支持。💪💪💪💪

都幾精彩, 多謝分享,
引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-9 02:49 發表 查看引用來源
我叫CAROL,已經結左婚,有一個讀緊中二個仔。一年之前,因為跟隨移英潮,我移民左嚟英國,由於我老公份工做多半年會有一筆BONUS,所以佢同個仔會稍後過來,而我因為已經QUIT 左份工,所以我過去先安頓。

可能我太低估左一個人去安 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆