上一頁下一頁
發新話題

移民 ~ 與前度出軌 (相片)

收藏  |  訂閱
136  144.4k

當佢講的時候,我己經FEEL到自己好濕,於是我慢慢咁,細細力放支按摩棒入去。佢買果支按摩棒唔係好粗,亦都唔係好長,但係因為支棒本身好凍,令我有一種剌激感。 我逐少少咁放入去,冷冰的感覺増加我的興奮,我一邊呻吟,一邊將成支棒放入我下體,當支棒放晒入嚟之後,我叫左一聲好大聲。

佢: 覺得點?
我: 支棒好凍...我好HIGH....我想要你...
佢: 想要我咩?
我: 你個支棒棒.......啊!!
佢拿出另一枝按摩棒,放入我口入面話: 含下呢支先...
我: 我要你個支....呀.....
佢唔等我講完,就將果支棒係我口中轉動。另一方面,佢將我下身的按摩棒轉為震動模式。 我從來未試過用按摩棒,起初只是放入去,果種興奮的感覺,我仲可以頂到,但係一開左震動MODE,我全身毛孔好似開晒咁,高潮的感覺由下身一直擴散到全身。 我忍唔住大叫: 唔好呀! 唔好...唔好..停止!.
我一邊叫,一邊大力吮口中的按摩棒,雖然我知佢一直用手機拍住我,但係已經完全唔MIND。 過左一陣,佢取走我口中的按摩棒,換上佢自己果條。我更加賣力咁吸,自從上次比佢係口度射左,我對呢樣野已經唔介意。但係今次佢無係我口度射,過左一陣,佢走到去我身後,取出我下身的按摩棒,用佢自己果條好硬好硬的下身插我,最後射晒入我入面。

呢20日的回憶,已經寫完。BYE BYE

附件

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-16 12:20 發表 查看引用來源
40109898當佢講的時候,我己經FEEL到自己好濕,於是我慢慢咁,細細力放支按摩棒入去。佢買果支按摩棒唔係好粗,亦都唔係好長,但係因為支棒本身好凍,令我有一種剌激感。 我逐少少咁放入去,冷冰的感覺増加我的興奮,我一邊呻吟,一邊 ...
好正!開心就好。仲有冇聯絡?

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-16 12:20 發表 查看引用來源
40109898當佢講的時候,我己經FEEL到自己好濕,於是我慢慢咁,細細力放支按摩棒入去。佢買果支按摩棒唔係好粗,亦都唔係好長,但係因為支棒本身好凍,令我有一種剌激感。 我逐少少咁放入去,冷冰的感覺増加我的興奮,我一邊呻吟,一邊 ...
開心20天.....正

引用:
正呀 回味一世嘅20日
多謝分享!

引用:
真係一個開心嘅回憶!之後仲有冇同其他男人試過?

你個 body都好正 , 有D肉地 , 見到圖都好想入禽上黎

回覆 114# nokning 的帖子

現在,老公同仔在你身邊嗎?
英國生活同香港好唔同,享受吓另一種生活啦,係重新開始生活啦。

回覆 111# 床下留言 的帖子

現在老公,阿仔在身邊嗎?
英國生活同香港好唔同,重新開始生活啦。

引用:
好精彩~

有得回味既往事真係好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆