上一頁下一頁
發新話題

移民 ~ 與前度出軌 (相片)

收藏  |  訂閱
136  144.3k

咁之後點?
寂寞人妻一個人係異地好多事可以發生!
之後應該仲有下文

第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人,唔係我老公。

我走出去廳,見到佢係度整緊早餐。
佢話: 原本想整好先叫你起身,你換完衫出嚟食早餐。
我入去梳洗同化妝,換左套SUIT,就出去食早餐。
我問佢: 今日有咩做?
佢好簡單講完,其實真係好簡單工作,都係派下名片同收下人客名片。
食完之後,佢就收返D 野入去。我坐係度飲埋杯咖啡就出發。
突然,佢從後摟住我,錫我的耳仔,兩隻手開始解開我恤衫的鈕釦。
我隻耳仔比佢錫緊,含含糊糊咁話: EM....唔好LA...今晚先LA....遲到.....啊..啊..

佢解開左我的鈕釦,隻手已經入埋去BRA入面,撫摸我的乳房,佢係我耳邊話: 呢D 展覽會遲D 無所謂,我要係呢段時間,係呢間屋不同地方,不同時間同你做。
佢果然避開左無講20日呢三個字...
我成個人挨左去佢果度,扮嬲話: 邊個話肯同你做咁多次...唔,...啊..!
我把口雖然咁講,但慾火已經被撩起,但係昨晚我已經係主動要求,我今早唔想又要開。但係身體又開始忍唔住,於是我話: 你係就快D ..真係遲到LA...你咁樣我走LA...
佢當然知道我咁講意思,佢亦都唔再玩我,一下拉低我件恤衫,之後拉我起身。我以為佢要同我入房,點知佢只係張我按係桌上面。我上身伏左係張桌上,佢撩高我條短裙,跟住大力一拉,張我的黑絲襪同UNDER 拉低。
之後佢跪低,就係客廳中的餐桌同我口交。
好快我已經大聲呻吟,雙腳儘量咁分開,等佢條利可以儘量深入。 過左一陣,我叫佢 : 入嚟..快D...係後面入嚟。
佢 : 你仲係咁仲意比人係後面插?
我: 係....最仲意比你係後面插....
我講完之後,就係我後面,好大力咁插我。
高潮後,佢拍左我屁股一下,之後張我的UNDER 同黑絲除左,佢要我今日唔張UNDER同絲襪出去做野。

去到展覽會場,個展位報置好簡單,只有一張高桌,加2張B.AR 橩。桌上放左公司的BROCHURE,我只係負責收下咭片,同睇住個展位。之於佢,大部份時間係出左去見客,只係LUNCH 時候,買左三文治同我一齊食左個LUNCH。

其餘時間,我都係坐係個展位入面睇電話。到左下午,我發現對面展位個鬼佬,成日係度睇住我。我先至諗起,我短裙下面真空,而我又坐係BAR 橩上,我估個鬼佬應該胗到我入面係真空。  於是,我改為企係個展位入面。放工時候,佢返嚟見我企係度,問我點解唔坐。
我崛左佢一眼 : 你仲好講,你唔比我著絲竹同UNDER ,比對面個鬼佬睇晒...
佢望左個鬼佬一眼,之後仲手去我背脊,由我條短裙裙頭,仲入去摸我屁股。我低叫了一聲,表面上好似若無其事,但之後佢用手指按我下身的時候,我就有點頂唔住話: 唔...唔好搞LA...好多人呀!
佢細細聲話: 你睇下,對面個鬼佬睇實你...
比佢咁樣講一下,我反而唔敢睇個鬼佬。我話: 你快D 停,我..我真係嬲呀!
可能係公供地方,佢都好聽話咁縮返隻手,但係佢故意用果隻濕左的手指,在桌上輕抹,我清楚見到桌上的水跡。

我地去左附近的一間餐廳食飯,佢故意選了一個卡位,但係就同我坐埋同一邊。成餐飯,佢隻手無離開過我的裙底,佢有時輕輕按摩我的下身,但係又會突然插隻手指,或者2隻手指入嚟,由於佢唔肯抽返隻手出嚟,我要餵埋佢食野, 食完餐飯,我FEEL 到我下邊的水就快要流出來。

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-10 09:04 發表 查看引用來源
第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人 ...
好正好有畫面呀 有無圖分享下呀?
繼續繼續!

咁宜家同ex仲有無聯絡?

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-10 09:04 發表 查看引用來源
第二天早上,今日應該係要出去展覽會工作,所以我一旱較好ALARM,ALARM 響起,我發現佢已經唔係我身邊。我起身著返件衫,先見到張床好混亂下,有我地的頭髮,體先,當然有一些水漬。 我突然有點感嘆,這是張新床,但係第一個訓上去的男人 ...
真係好有圖面!
文筆好細緻

引用:
師妹文筆一流,如果係第一次寫,真係要俾讚。

精彩的回憶故事👍👍👍👍

回覆 10# m2y 的帖子

恭喜食到比老公"大好多,硬好多"既正野!

引用:
跟住嗰十幾日有排玩。

引用:
好正呀!好多心理描寫!睇來師姐會比佢慢慢調教開發,越玩越淫!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-10 15:46 發表 查看引用來源
好正呀!好多心理描寫!睇來師姐會比佢慢慢調教開發,越玩越淫!😉
已經不經不意咁調教緊!
唔著底褲已經完全配合!
配合度好高!
應該唔係第一次咁玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆