上一頁下一頁
發新話題

移民 ~ 與前度出軌 (相片)

收藏  |  訂閱
136  144.3k

多謝師姐分享..
果然多左好喺英國ge人但都有上黎呢度😁

我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到女朋友,大家相處,叫relax。我會同女朋友食吓飯,tea吓,有時日租酒店瞓吓,在家係瞓唔到。
今年舉家移英,女朋友冇咗,在家,你眼望我眼,conflict越來越大,老婆睇我好似越來越不順。唉,好悶。我選擇打工,朝早6:20出門去火車站出倫敦返工,回到家5:30,攰,不過叫充實,仲可以教阿仔數,教阿女science. 假日,開zoom補習,可以話搵外快,實則係廢時又你眼望我眼。

師妹,at least, 你在英國同你ex一齊過,有返快樂回憶。我有時想搵個人攬吓都冇。

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 17:04 發表 查看引用來源
我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到 ...
咁…你主動啲pm師妹約炮,來一個屌到天返地覆....啦😅😜🤭

回覆 33# MAN818 的帖子

咪講笑!
仆野,冇仆好耐。想搵soulmate就真。

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 18:32 發表 查看引用來源
咪講笑!
仆野,冇仆好耐。想搵soulmate就真。
莫非師兄你有性障礙🤔🤔
揾個伴侶唔屌,都好高深內功先得🙏🙏

引用:
原帖由 1tillasing 於 2022-12-10 17:04 發表 查看引用來源
我舉家二月到英,在香港已經同老婆好淡,分開瞓好耐。在香港,正職外,有外快就做外快。目的是供樓,供保險,供女出國讀大學。叫顧家,不過同老婆conflict越來越大,曾問我咁做,多咗層樓外仲有乜?層樓都是比細路,我可以帶走嗎?在網上搵到 ...
😅香港夫妻通病,見好多都係咁

引用:
絕對明白你心情,我都唔好得你好多🙈

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-12-10 21:54 發表 查看引用來源

絕對明白你心情,我都唔好得你好多🙈
你起碼仲有個同事呀!😉

回覆 35# MAN818 的帖子

之前在香港可能係,到英,improve a lot

回覆 38# licklickson 的帖子

在港,可以使錢搵使女女攬幾十分鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆