上一頁下一頁
發新話題

移民 ~ 與前度出軌 (相片)

收藏  |  訂閱
136  144.4k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 11:56 發表 查看引用來源
現今社會緍外性行為已經唔系男人專利了
係呀!有啲玩得仲癲!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-12 11:59 發表 查看引用來源
係呀!有啲玩得仲癲!😬
一般出得來偷食的女人都比男人狼死

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 12:01 發表 查看引用來源
點狼死法?😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-12 12:01 發表 查看引用來源
一般都因為有需要而出去偷食。
「需要」因人而異。
有啲真係肉體。更多係心靈

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-12-12 12:12 發表 查看引用來源

一般都因為有需要而出去偷食。
「需要」因人而異。
有啲真係肉體。更多係心靈
大多數兩樣都有

去停車場取車,一上到車,佢隻手又想伸入去我條裙入面。我捉住佢隻手話: 唔好LA....揸車危險呀...!
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於比較黑,佢都唔敢開太快。其實由於晚餐時,一路比佢搞住,加上飲左酒,我本身都已經好興奮下,
又過左一陣,佢隻手開始掃我背脊,之後就撩起我條裙,又用手指插我下面。
我: 小心呀!!!
佢無理我,只係好溫柔咁講: 幫我含...
於是我慢慢拉低佢條褲拉鏬鍊,拉左佢條野出來伏低係佢大睥,幫佢口交....
我一邊幫佢口交,佢就一邊用手指進攻我,我開始FEEL到.架車唔係好定。
我: 不如先停埋一邊..
於是佢停左車係一個公路的休息站。 我當然明白佢諗咩,於是我地手拖手向洗手間走去。入到去廁格,佢即刻按低我個身,示意叫我幫佢含。 在一個陌生的地方,同一個可以話陌生但又熟悉的男人,我完全無考慮,就去同佢口交。 可能佢係一個令我可以無用去掩飾的男人,我可以放瞻同佢倏任何野。
同佢含左一陣,佢張我推去牆邊,企係度從後插我。在這個無人的休息站,我忍唔住叫起來,或者係我無專登忍住,所以我真係叫得好大聲。 而佢亦都好大力咁插我,最後射左入去我身體入面。我地稍為整理下衣服,我用紙巾清潔的時候,發現佢真係射左好多,我話: 你整到我濕晒.....
佢:  咁你下次用口接...
佢咁樣講係有意思的,因為佢知道我接受唔到比人係個口度射,但係當係咁講之後,我知道今次都係會比埋佢。
我個心係咁想,但係把口就話: 唔得呀....唔比..!!!

回家的路上,佢一直同我討論有關性的話題,感覺上佢係度探索緊我地之間的底線....
回到家中,沖左涼,我只係著左一件黑色的睡衣,下身只穿了內褲,佢話: 你咁樣著好性感...
於是佢用手機幫我影左幾張相..
我有小小猶豫,我話: 唔好影LA
佢 : 我想日後有得睇返...
我對佢是信任的,於是我話: 你SEND 返比我睇,睇下影得靘唔靘...

到了睡覺的時間,我: 我訓先LA..明天仲要出去展覽會開工..
於是我起身走向睡房,.我見到佢仍然坐係SOFA,我問: 你未訓?
佢: 我應該去邊度訓?
我又真係無諗過呢個問題,或者我已經預左呢20日佢會同我訓埋同一張床。
我: 你自己仲意LA....我間房門又無鎖...不過隔離房都有齊被,枕頭...
我講完之後,就入左自己間房。

我坐係房入面的梳妝台前梳下頭,過左一陣,佢入嚟從後攬住我。
我笑住咁話: 你唔係去隔離房咩?
佢: 咁我抱埋你過去...
我: 你...唔好整污埋我個仔張床...!!
佢 : 我話同你過去訓,無話做咩,點會整到張床?
佢講完之後,又伸手入去我領口摸我的乳房。
我叫了一下: EM...你又搞人地...

就係呢個時候,我老公打電話比我。我捉住佢隻手話: 唔好玩住,我聽左電話先。
佢: 我唔會出聲的。
佢咁講完,反而大力咁揸左我一下。
其實我當時係可以唔接個電話,但係心中有一種剌激感,令我接左個電話。

我: 老公....
老公: 你點呀? 今日出去做野OK 嗎?
我有同佢提過,我會出去展覽會做PART TIME,當然,無提係同我個前度一齊.
我: OK LA...都無咩野做。
於是我開始同老公閒話家常,突然佢係係我身上的手用力地按了一下。
我輕輕地呀了一聲,馬上按了手機的MUTE ,之後同佢講: 你做咩? 唔好...
老公好明顯聽到我的叫聲: 做咩? 咩事?
佢見我MUTE 左手機,竟然直接用手指按我乳頭。
我又叫了一聲,之後取消左個MUTE : 無野,無事...
我一邊講,一邊"崛"左佢一眼。
我: 不過今日都出左去成日,所以隻腳有D 累。
佢一路聽住我講,一路拉起我的睡衣。之後拉低我條UNDER,用手指插我下面。佢竟然係呢個時候,同時剌激我的乳房同下身。
我實在忍唔住要叫出聲,於是我又按左個MUTE 。
老公: 你做緊咩? 點解把聲怪怪地?
佢已經將我按左係張床度,從後咁插我,我隻手仍然捉實個電話,回頭同佢講: 唔好呀...求下你唔好...!
佢: 我就係想睇你呢個表情。佢將我身體返轉,張我雙腿分開,正面咁插我。
我一手按住自己把口,一邊話: 無..係有D 累,想早D 休息...
我一講完,就開返個MUTE,同佢講: 快D 停,我真係嬲LA..
佢: 好LA...不過一陣你要比我射入個口度//
我: 好.你比我講埋個電話先...
佢走到去我臉前,示意我一邊含一邊同老公講電話。
老公: 你OK 嗎? 好似食緊野咁?
我: 係...突然有D 肚餓,擺左隻蕉食...
講完之後,我"崛" 左佢一眼,但係又忍唔住覺得好笑。
老公: 又眼訓, 又肚餓,古古怪怪咁... 咁你快D 休息LA....BYEBYE
收左線之後,我無停下來,最後,如佢所願..比佢第一次射係我個口入面。

附件

師姐寫得好好呀,好想快d有得繼續睇呀

精彩👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-12 22:06 發表 查看引用來源
去停車場取車,一上到車,佢隻手又想伸入去我條裙入面。我捉住佢隻手話: 唔好LA....揸車危險呀...!
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於 ...
於是佢用手機幫我影左幾張相..
我有小小猶豫,我話: 唔好影LA
佢 : 我想日後有得睇返...
我對佢是信任的,於是我話: 你SEND 返比我睇,睇下影得靘唔靘...

師姐 分享張相來睇下嘛 多啲想像空間

引用:
原帖由 床下留言 於 2022-12-12 22:06 發表 查看引用來源
之後我用手輕按佢下體 : 最多幫你按到返屋企。過左一陣,佢晤我累唔累,叫我伏係佢大脾度休息。 晚上的公路無咩車,但係由於 ...
你老公都未試過射入你個口?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆