上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
174  31.1k

回覆 30# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

Yes, 可以專心盡情叫😅😅😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-1-3 15:28 發表 查看引用來源
Yes, 可以專心盡情叫😅😅😅
同埋專心享受!😉

最近囡囡叫我用2隻手指伸入去, 反手向上幫佢high.... 睇AV就睇得多, 自己都係第一次咁樣... 佢唔鍾意出出入入, 手指只能伸到最入, 然後用2隻手指指尖部份頂入去, 就好似挖礦咁.... 我第一次伸到咁入... 同埋個位置係彎左入去上方... 細佬頭要去到嗰個位真係唔容易...
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-1-3 15:20 發表 查看引用來源
感覺上差唔多,但呢個姿勢可看到對方, 狗仔時看不到

引用:
原帖由 jbdefender 於 2023-1-3 15:42 發表 查看引用來源
最近囡囡叫我用2隻手指伸入去, 反手向上幫佢high.... 睇AV就睇得多, 自己都係第一次咁樣... 佢唔鍾意出出入入, 手指只能伸到最入, 然後用2隻手指指尖部份頂入去, 就好似挖礦咁.... 我第一次伸到咁入... 同埋個位置係 ...
咁佢high唔high?😉

回覆 33# jbdefender 的帖子

真係好正wor
我妹妹比較淺,容易被頂到最入....

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-1-3 15:48 發表 查看引用來源
真係好正wor
我妹妹比較淺,容易被頂到最入....
咁會唔會入唔晒?😉

回覆 1# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

好性福呢,尼個姿勢,男人大晒。。。笑。

回覆 36# licklickson 的帖子

會, 大約5吋半以上會入吾晒😅😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-1-3 15:52 發表 查看引用來源
會, 大約5吋半以上會入吾晒😅😅
咁即係你試過長過5吋半!😬

回覆 39# licklickson 的帖子

Yes.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆