上一頁下一頁
發新話題

。。。。。。。。。

收藏  |  訂閱
174  31.1k

引用:
原帖由 moliu1 於 2023-1-5 02:03 發表 查看引用來源

踎定跪好d?
踎會好啲 跪喺到發力冇咁好

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-1-5 10:10 發表 查看引用來源

踎會好啲 跪喺到發力冇咁好
踎會入啲!同埋男嘅會睇到成個吞吐過程!😬

要人(我o既話) 投降就淨係捉一隻腳, 空一隻手出o黎一邊插一邊捽豆豆
淨係抽插o既話我勉強忍到, 捽埋豆豆o既話一定嗌到拆天囉   
搞完之後個look 會好似黑雨果日落街企半個鐘淋雨咁o既款, 汗大到可以滴水   

P.S. 咁樣搞o既話, 我一定一定要佢高潮之前出o黎, 手指繼續捽, o係我好high好高漲果陣口爆我俾晒d 精我吞, 啜果陣我唔會同佢客氣o架, 插我果陣我點嗌, 你射精果陣都要嗌返差唔多o既俾我聽   雙方都要盡興, 做完之後一齊癱瘓!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-5 13:16 發表 查看引用來源
要人(我o既話) 投降就淨係捉一隻腳, 空一隻手出o黎一邊插一邊捽豆豆
搞完之後個look 會好似黑雨果日落街企半個鐘淋雨咁o既款, 汗大到可以滴水   

P. ...
蛇蛇真係好識享受!😬

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-2 19:32 發表 查看引用來源
上星期用呢個姿勢插到女伴無還擊之力!
哈哈 ~~ 真係最直接 了當的姿勢

回覆 73# 蛇貴妃 的帖子

WOW⋯聽到都夠哂HIGH😍😍😍

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-2 19:32 發表 查看引用來源
頂到佢眼坦坦。😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-5 13:16 發表 查看引用來源

P. ...
睇蛇妃一席話.即刻醒晒🤩

引用:
呢招堅插得好舒服

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2023-1-7 07:24 發表 查看引用來源

呢招堅插得好舒服
你應該享受過唔小😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆