上一頁下一頁
發新話題

……

收藏  |  訂閱
413  23.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 11:26 發表 查看引用來源
會唔會仲係好怕醜?
有小小尷尬怕醜先正

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 13:12 發表 查看引用來源
有小小尷尬怕醜先正
係呀!如果可以係第一個仲正呀!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 13:13 發表 查看引用來源
係呀!如果可以係第一個仲正呀!😉
第一定第二個已經冇乜所謂,過程先系重要

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 14:32 發表 查看引用來源
第一定第二個已經冇乜所謂,過程先系重要
咁過程點正法?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 14:35 發表 查看引用來源
咁過程點正法?😉
我d文字表達好差,都唔知點開始講,女人出軌重要自己老公幫手安排,其實我見呢度已好幾個師兄分享過,大同小異
當然過程總有分別,要講一疋布咁長,先係佢個老公揸中港車,一上去就幾日,返嚟又唔同老婆搞,佢老婆當然心中有數,知條衰佬有問題

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 14:40 發表 查看引用來源
我d文字表達好差,都唔知點開始講,女人出軌重要自己老公幫手安排,其實我見呢度已好幾個師兄分享過,大同小異
當然過程總有分別,要講一疋布咁長,先係佢個老公揸中港車,一上去就幾日,返嚟又唔同老婆搞,佢老婆當然心中有數,知條衰佬 ...
咁佢點安排?佢老婆都知道?

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 10:40 發表 查看引用來源
佢同時間有3個對象
一炮三響, 應該係三炮齊響, 真係堅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-9 14:50 發表 查看引用來源

一炮三響, 應該係三炮齊響, 真係堅.
証明個人妻應該好吸引,大把人想食!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 14:42 發表 查看引用來源
咁佢點安排?佢老婆都知道?
佢老公160磅肥佬一個,老公冇功課交,交親都是例行公事,女人有第六靈感,早已知有乜事,嘈又嘈過加上嘈又解決唔到,咁佢老婆于是已抱輸數
加上佢老婆身邊都有d女人幫佢推波助瀾,群得埋上去就梗系按摩唱k
男同女一樣,行上左去玩得開心就會上癮,身邊d女人又係話唔玩就蝕底,你老公識攬女,女人都可以攬仔
到左疫情爆發先冇上去,到佢老公知道老婆都有同d女人北上happy,好似話見到老婆微信同d仔打情罵俏
疫情間佢老公都冇工開,日日對住又大家都冇傾講,直到有日佢老公玩起嘢嚟
話佢d朋友知佢同老婆冷戰左年幾都冇行埋,建議佢比個老婆同自己圈內朋友玩
而建議嗰個正正係個玩家

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 14:57 發表 查看引用來源
佢老公160磅肥佬一個,老公冇功課交,交親都是例行公事,女人有第六靈感,早已知有乜事,嘈又嘈過加上嘈又解決唔到,咁佢老婆于是已抱輸數
加上佢老婆身邊都有d女人幫佢推波助瀾,群得埋上去就梗系按摩唱k
男同女一樣,行上左去玩得 ...
就係呢個第一次同果個人妻做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆