上一頁下一頁
發新話題

……

收藏  |  訂閱
413  23.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 14:52 發表 查看引用來源
証明個人妻應該好吸引,大把人想食!😬
或者大家都係處於極之飢餓狀態.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 14:59 發表 查看引用來源
就係呢個第一次同果個人妻做?
就系呢個好朋友上左佢老婆,仲要拍左片比佢老公,点知佢老公睇完條片,其實得幾分鐘片,不是由頭到尾
佢老公睇左片先發覺睇住老婆比自己朋友屌會好興奮

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 14:57 發表 查看引用來源
佢老公160磅肥佬一個,老公冇功課交,交親都是例行公事,女人有第六靈感,早已知有乜事,嘈又嘈過加上嘈又解決唔到,咁佢老婆于是已抱輸數
加上佢老婆身邊都有d女人幫佢推波助瀾,群得埋上去就梗系按摩唱k
男同女一樣,行上左去玩得 ...
百六磅就係肥佬 ? 小弟重好多噃 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-9 15:00 發表 查看引用來源

或者大家都係處於極之飢餓狀態.
咁都正常吖!女人都有需要,所以咁多人妻偷食!

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 15:01 發表 查看引用來源
就系呢個好朋友上左佢老婆,仲要拍左片比佢老公,点知佢老公睇完條片,其實得幾分鐘片,不是由頭到尾
佢老公睇左片先發覺睇住老婆比自己朋友屌會好興奮 ...
之後佢老公就樂此不疲,係咁推薦老婆比佢d朋友,不過來去都係幾個豬朋狗友,呢d嘢始終唔可以見光比親戚知

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 15:01 發表 查看引用來源
佢老公睇左片先發覺睇住老婆比自己朋友屌會好興奮 ...
咁呢個好朋友係佢老公安排佢同佢老婆做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 15:03 發表 查看引用來源
咁都正常吖!女人都有需要,所以咁多人妻偷食!
而家通關可以順便通埋其他...  

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 15:04 發表 查看引用來源
之後佢老公就樂此不疲,係咁推薦老婆比佢d朋友,不過來去都係幾個豬朋狗友,呢d嘢始終唔可以見光比親戚知
你就係第二個?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-9 15:02 發表 查看引用來源

百六磅就係肥佬 ? 小弟重好多噃 !!
師兄幾重?我見160磅都好肥,可能條友個子不高所以睇落都幾肥咁

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-1-9 15:04 發表 查看引用來源
好似扯皮條咁, 係咪有銀收 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆