上一頁下一頁
發新話題

想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
70  20.2k

想同老婆去泰國玩

之前看到有師兄講泰國有個天體resort, 搞到心思思想同老婆去見識—下

求教師兄們,想同老婆去泰國玩,有什麼好介紹. 泰國天體resort, 在那裡的, 想同老婆去見識下,又想找個男按摩師同佢按,我在旁睇.

被疫情困住三年, 好想出外玩下

https://www.chanresort.com/
在泰國芭提雅
除此之外,泰國還有多間天體Resort。在Chan Resort網頁有連結。

樓上位師兄已經清楚講咗泰國啲 naturist resort, 問題係房以外大多數唔會容許你拍照甚至任何 sex, 要搞返房; 按摩到時搵, 記得都係女按多, 唔同歐洲啲桑拿, 要搵男要問其他師兄/姐.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-12 17:46 發表 查看引用來源
之前看到有師兄講泰國有個天體resort, 搞到心思思想同老婆去見識—下

求教師兄們,想同老婆去泰國玩,有什麼好介紹. 泰國天體resort, 在那裡的, 想同老婆去見識下,又想找個男按摩師同佢按,我在旁睇.

被疫情困住三年, 好 ...
去馬爾代夫,喺自己間房玩咩都得

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 09:39 發表 查看引用來源

去馬爾代夫,喺自己間房玩咩都得
馬爾代夫未去過, 聽講開咗門就可以跳海.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 09:57 發表 查看引用來源

馬爾代夫未去過, 聽講開咗門就可以跳海.
可以好方便咁樣合法地裸露俾其他人睇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 10:03 發表 查看引用來源

可以好方便咁樣合法地裸露俾其他人睇
無限春光, 如果碰到隔離係小弟呢啲老嘢會蝕, 仲蝕到空虛.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 10:10 發表 查看引用來源

無限春光, 如果碰到隔離係小弟呢啲老嘢會蝕, 仲蝕到空虛.
旨在露出老婆,隔離有冇野睇,我冇乜所謂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 10:48 發表 查看引用來源

旨在露出老婆,隔離有冇野睇,我冇乜所謂
哈哈, 我就係想暴露我老婆,喱道好多師兄都有這嗜好

引用:
原帖由 Nepartak 於 2023-1-13 06:42 發表 查看引用來源
https://www.chanresort.com/
在泰國芭提雅
除此之外,泰國還有多間天體Resort。在Chan Resort網頁有連結。
Thankyou 師兄!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆