上一頁下一頁
發新話題

想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
70  20.3k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-16 10:34 發表 查看引用來源

真係好想喺唔犯法的情況下,同老婆喺戶外盡情享受一下性愛運動。
簡單, 去 book pool villa 玩, 盡情剝哂衫褲剝哂鞋, 點隊點玩都得, 池邊砌感覺確係唔同....確係唔同

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-15 11:32 發表 查看引用來源

冇去過,但曾經有一次去蘇梅嘅外島,佢有大概1分鐘全裸俾人睇
得一分鍾?點解呀

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-16 11:05 發表 查看引用來源

簡單, 去 book pool villa 玩, 盡情剝哂衫褲剝哂鞋, 點隊點玩都得, 池邊砌感覺確係唔同....確係唔同
pool villa pool 係共用還是在自己房裡的

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:56 發表 查看引用來源

pool villa 個 pool 係共用還是在自己房裡的
我有個friend鍾意返大陸浸溫泉, book 房裡有私人溫泉那種, 係泉邊屌佢老婆,外面有人行過會睇到的

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:54 發表 查看引用來源

得一分鍾?點解呀
因為佢當眾換泳衣

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:56 發表 查看引用來源

其實有啲係私隱度低 D 㗎,我同老婆去蘇梅島果一次就揀間私隱度低啲

引用:

貴些少嘅私人多, 關埋門玩乜都得, 但隔離會聽到聲就一定.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:59 發表 查看引用來源

我有個friend鍾意返大陸浸溫泉, book 房裡有私人溫泉那種, 係泉邊屌佢老婆,外面有人行過會睇到的
咁就夠刺激.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-16 13:38 發表 查看引用來源

因為佢當眾換泳衣
喺外國啲沙灘試過, 地方大好似冇更衣室咁, 唔少人都係就地換, 怕肉酸就圍毛巾.

歐洲及美國啲天體渡假村是禁止在公眾地方進行「運動」。尤其嗰啲是天體協會成員,如果被發現又或俾人投訴,即時請你離開。
如果真的想在眾人面前「運動」,可能要洗啲錢去加勒比海。嗰度有啲是標榜可以換伴或在別人面前「埋牙」。如Hedonism II。https://www.hedonism.com/hedonism-resort/playroom/

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆