上一頁下一頁
發新話題

想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
70  20.2k

上網睇下介紹先
引用:
原帖由 Nepartak 於 2023-1-16 17:46 發表 查看引用來源
歐洲及美國啲天體渡假村是禁止在公眾地方進行「運動」。尤其嗰啲是天體協會成員,如果被發現又或俾人投訴,即時請你離開。
如果真的想在眾人面前「運動」,可能要洗啲錢去加勒比海。嗰度有啲是標榜可以換伴或在別人面前「 ...

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:59 發表 查看引用來源

我有個friend鍾意返大陸浸溫泉, book 房裡有私人溫泉那種, 係泉邊屌佢老婆,外面有人行過會睇到的
喺房裏面點解出面啲人行過都會睇到?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-16 23:18 發表 查看引用來源

喺房裏面點解出面啲人行過都會睇到?
私隱度低,咪可以做到囉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-16 16:37 發表 查看引用來源

喺外國啲沙灘試過, 地方大好似冇更衣室咁, 唔少人都係就地換, 怕肉酸就圍毛巾.
嗰次,因為我哋兩個去外島玩,準備走嘅時候,因為要趕船,但更衣室又排晒大隊,因為嗰隻船係有冷氣,所以必須抹乾個身換返衫。結果佢決定喺公眾位置換衫,本來叫我攞條毛巾遮住佢,因為只可以遮擋到有限嘅位置,結果係佢全裸嘅時候,前面有幾個韓國仔行過,佢哋停留咗喺度望左幾眼,我老婆大概五至10秒後發現咗樣嘢,但係趕住換衫唔理得咁多,幾個韓國仔始終見到我喺度,都唔係咁好意思,最後佢哋都走咗。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 09:04 發表 查看引用來源

嗰次,因為我哋兩個去外島玩,準備走嘅時候,因為要趕船,但更衣室又排晒大隊,因為嗰隻船係有冷氣,所以必須抹乾個身換返衫。結果佢決定喺公眾位置換衫,本來叫我攞條毛巾遮住佢,因為只可以遮擋到有限嘅位置,結果係佢全裸嘅時候,前 ...
即係佢哋見到你老婆全身?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 09:09 發表 查看引用來源
即係佢哋見到你老婆全身?
係,應該睇曬正面

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 09:27 發表 查看引用來源

係,應該睇曬正面
有冇問你老婆有乜嘢反應?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 09:32 發表 查看引用來源
有冇問你老婆有乜嘢反應?
佢話冇,但我哋一返到pool villa,就係泳池邊屌佢。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 10:09 發表 查看引用來源

佢話冇,但我哋一返到pool villa,就係泳池邊屌佢。
咁係咪反應大啲?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 09:04 發表 查看引用來源

嗰次,因為我哋兩個去外島玩,準備走嘅時候,因為要趕船,但更衣室又排晒大隊,因為嗰隻船係有冷氣,所以必須抹乾個身換返衫。結果佢決定喺公眾位置換衫,本來叫我攞條毛巾遮住佢,因為只可以遮擋到有限嘅位置,結果係佢全裸嘅時候,前 ...
睇慣咗查實冇乜嘢, 以前去過啲桑拿男女混合毛巾都冇得你摭仲正..

https://youtu.be/jnSBWClGN04

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆