上一頁下一頁
發新話題

想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
70  20.3k

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-14 15:37 發表 查看引用來源

我同老婆講,話同佢去泰國天體沙灘見識下,佢係道笑,唔知佢到時肯唔肯,但我梗係想喇
Chan Resort 同布吉果個天體酒店都去過。幾日都條條fing 周圍走,有男有女。Chan resort 啲客日頭正正常常天體,夜晚會有情侶傾計同想交換。
香港夏天大嶼山沙灘都係不錯露出選擇

引用:
原帖由 jacklees 於 2023-1-18 09:58 發表 查看引用來源

Chan Resort 同布吉果個天體酒店都去過。幾日都條條fing 周圍走,有男有女。Chan resort 啲客日頭正正常常天體,夜晚會有情侶傾計同想交換。
香港夏天大嶼山沙灘都係不錯露出選擇 ...
首先要自己嘅另一半有呢個膽量先😂

引用:
原帖由 jacklees 於 2023-1-18 09:58 發表 查看引用來源

CHAN 未去過, 朋友有講過唔係幾啱佢心意, 原來夜晚咁樣嘅.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-18 09:59 發表 查看引用來源

首先要自己嘅另一半有呢個膽量先😂
師兄諗住點 train 嫂夫人個膽 ?  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-19 08:27 發表 查看引用來源

師兄諗住點 train 嫂夫人個膽 ?  
關於我老婆呢樣嘢,就唔關膽量事🤦‍♂️
係好多年前喺泰國佢試過咁做

志在見識一下真正混浴
感受一下
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-17 19:33 發表 查看引用來源

而家日本混浴係冇後生女

其實想去天體Resort /天體酒店
都係想見識一下
引用:

引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-19 18:27 發表 查看引用來源
志在見識一下真正混浴
感受一下

混浴建議去歐洲好過日本
引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-19 18:31 發表 查看引用來源
其實想去天體Resort /天體酒店
都係想見識一下

記得以前泰國有啲天體Resort可以玩日頭幾個鐘左右唔使過夜, 尷尬起嚟頂唔住都可以走人, 而家唔知仲有冇.

引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-19 18:27 發表 查看引用來源
志在見識一下真正混浴
感受一下

如果多啲後生細仔去嘅話,咁又唔同,起碼老婆比佢哋睇都睇得開心啲

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-20 06:57 發表 查看引用來源

混浴建議去歐洲好過日本

記得以前泰國有啲天體Resort可以玩日頭幾個鐘左右唔使過夜, 尷尬起嚟頂唔住都可以走人, 而家唔知仲有冇.
要睇吓你個目的係啲乜嘢,如果你係去𥄫女嘅,咁梗係歐洲好啲啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆