想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
8  20.4k

想同老婆去泰國玩

之前看到有師兄講泰國有個天體resort, 搞到心思思想同老婆去見識—下

求教師兄們,想同老婆去泰國玩,有什麼好介紹. 泰國天體resort, 在那裡的, 想同老婆去見識下,又想找個男按摩師同佢按,我在旁睇.

被疫情困住三年, 好想出外玩下

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 10:48 發表 查看引用來源

旨在露出老婆,隔離有冇野睇,我冇乜所謂
哈哈, 我就係想暴露我老婆,喱道好多師兄都有這嗜好

引用:
原帖由 Nepartak 於 2023-1-13 06:42 發表 查看引用來源
https://www.chanresort.com/
在泰國芭提雅
除此之外,泰國還有多間天體Resort。在Chan Resort網頁有連結。
Thankyou 師兄!!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 10:48 發表 查看引用來源

旨在露出老婆,隔離有冇野睇,我冇乜所謂
師兄好有經驗
!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-13 19:35 發表 查看引用來源

仲諗住問吓嫂夫人會唔會肯去呢啲場面.
我同老婆講,話同佢去泰國天體沙灘見識下,佢係道笑,唔知佢到時肯唔肯,但我梗係想喇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 21:31 發表 查看引用來源

唔係每一次都成功
師兄同老婆去過天體沙灘?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-15 11:32 發表 查看引用來源

冇去過,但曾經有一次去蘇梅嘅外島,佢有大概1分鐘全裸俾人睇
得一分鍾?點解呀

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-16 11:05 發表 查看引用來源

簡單, 去 book pool villa 玩, 盡情剝哂衫褲剝哂鞋, 點隊點玩都得, 池邊砌感覺確係唔同....確係唔同
pool villa pool 係共用還是在自己房裡的

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:56 發表 查看引用來源

pool villa 個 pool 係共用還是在自己房裡的
我有個friend鍾意返大陸浸溫泉, book 房裡有私人溫泉那種, 係泉邊屌佢老婆,外面有人行過會睇到的

前往最後回覆