想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
19  20.4k

樓上位師兄已經清楚講咗泰國啲 naturist resort, 問題係房以外大多數唔會容許你拍照甚至任何 sex, 要搞返房; 按摩到時搵, 記得都係女按多, 唔同歐洲啲桑拿, 要搵男要問其他師兄/姐.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 09:39 發表 查看引用來源

去馬爾代夫,喺自己間房玩咩都得
馬爾代夫未去過, 聽講開咗門就可以跳海.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-13 10:03 發表 查看引用來源

可以好方便咁樣合法地裸露俾其他人睇
無限春光, 如果碰到隔離係小弟呢啲老嘢會蝕, 仲蝕到空虛.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-13 15:38 發表 查看引用來源

哈哈, 我就係想暴露我老婆,喱道好多師兄都有這嗜好
仲諗住問吓嫂夫人會唔會肯去呢啲場面.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-14 15:37 發表 查看引用來源

我同老婆講,話同佢去泰國天體沙灘見識下,佢係道笑,唔知佢到時肯唔肯,但我梗係想喇
去到門口縮沙點算 ? 泰國天體 resort 唔少港人去, 一陣撞到識得嘅就......

引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-15 18:19 發表 查看引用來源
我想去天體 resort
裸住就圍行下玩下
最好resort 入面有D指定範圍內可以運動(例如泳池, 酒吧)
其他範圍只準裸露不可運動
運動 ? 師兄所指係乜嘢運動呢 ? 泰國嗰啲村一般都唔俾房間以外地方搞「運動」(偷雞唔計), 唔同歐洲啲大場, 地大人多到管唔到.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-16 10:34 發表 查看引用來源

真係好想喺唔犯法的情況下,同老婆喺戶外盡情享受一下性愛運動。
簡單, 去 book pool villa 玩, 盡情剝哂衫褲剝哂鞋, 點隊點玩都得, 池邊砌感覺確係唔同....確係唔同

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:56 發表 查看引用來源

pool villa 個 pool 係共用還是在自己房裡的
貴些少嘅私人多, 關埋門玩乜都得, 但隔離會聽到聲就一定.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2023-1-16 12:59 發表 查看引用來源

我有個friend鍾意返大陸浸溫泉, book 房裡有私人溫泉那種, 係泉邊屌佢老婆,外面有人行過會睇到的
咁就夠刺激.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-16 13:38 發表 查看引用來源

因為佢當眾換泳衣
喺外國啲沙灘試過, 地方大好似冇更衣室咁, 唔少人都係就地換, 怕肉酸就圍毛巾.

前往最後回覆