想同老婆去泰國玩

收藏  |  訂閱
19  20.4k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 09:04 發表 查看引用來源

嗰次,因為我哋兩個去外島玩,準備走嘅時候,因為要趕船,但更衣室又排晒大隊,因為嗰隻船係有冷氣,所以必須抹乾個身換返衫。結果佢決定喺公眾位置換衫,本來叫我攞條毛巾遮住佢,因為只可以遮擋到有限嘅位置,結果係佢全裸嘅時候,前 ...
睇慣咗查實冇乜嘢, 以前去過啲桑拿男女混合毛巾都冇得你摭仲正..

https://youtu.be/jnSBWClGN04

邊度都會大部份係公公婆婆多.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-17 19:22 發表 查看引用來源

喺調教老婆方面,喺泰國會好啲
嫂夫人仲要調教 ?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-17 12:04 發表 查看引用來源

女人始終都覺得唔係俾自己喜歡嘅男性望到身體,會覺得係一種蝕底。
有時要掉轉諗, 自己會見到唔同男女嘅 body, 一開眼界.

引用:
原帖由 jacklees 於 2023-1-18 09:58 發表 查看引用來源

Chan Resort 同布吉果個天體酒店都去過。幾日都條條fing 周圍走,有男有女。Chan resort 啲客日頭正正常常天體,夜晚會有情侶傾計同想交換。
香港夏天大嶼山沙灘都係不錯露出選擇 ...
CHAN 未去過, 朋友有講過唔係幾啱佢心意, 原來夜晚咁樣嘅.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-18 09:59 發表 查看引用來源

首先要自己嘅另一半有呢個膽量先😂
師兄諗住點 train 嫂夫人個膽 ?  

引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-19 18:27 發表 查看引用來源
志在見識一下真正混浴
感受一下

混浴建議去歐洲好過日本
引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-19 18:31 發表 查看引用來源
其實想去天體Resort /天體酒店
都係想見識一下

記得以前泰國有啲天體Resort可以玩日頭幾個鐘左右唔使過夜, 尷尬起嚟頂唔住都可以走人, 而家唔知仲有冇.

引用:
原帖由 jacklees 於 2023-1-21 04:50 發表 查看引用來源
有呀!大部分都可以係日頭去裸
好嘅, 原來仲有, 之前係唐細佬話我知有呢種入場方式, 記得佢講講吓夾番大家當時旅遊時間原來去過同一間, 分別前後腳一出一入, 我話如果喺場入面撞到正, 兩位妯娌實尷尬到阿媽都唔認得.

引用:
原帖由 jacklees 於 2023-1-21 17:02 發表 查看引用來源
唔會啦,共同嗜好。慢慢習慣,有可能仲會friend啲
唔會囉, 女人會比較, 點解妳個肚腩會大過我㗎, 唔制呀!!

引用:
原帖由 veryok 於 2023-1-28 04:22 發表 查看引用來源
南丫島, 有時有外籍鬼妹半裸曬太陽.  
南丫島洪聖爺灣泳灘去過幾次, 會有啲嘢睇.

前往最後回覆