上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
513  95.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 10:36 發表 查看引用來源
正經樣果啲,或者賢妻良母果啲!
正經樣c9一街都係,吾難物色

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-1-17 10:37 發表 查看引用來源
孖子定翠姨
孖子都幾多豹紋嘢,又內衣又便裝仲有眼鏡同鞋都係隻豹咁

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-17 11:22 發表 查看引用來源
孖子都幾多豹紋嘢,又內衣又便裝仲有眼鏡同鞋都係隻豹咁
我見過孖子著豹紋t比德叔拉開就入,邊屌邊扯到條t帶都斷左,好有老強feel

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 11:22 發表 查看引用來源
不過要溝到就唔易!
試下就覺得未必咁難

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-1-17 11:23 發表 查看引用來源
人母怕醜但係又唔知做咩會俾你影😂
怕醜但又好high,所以佢又吾抗拒

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-17 11:24 發表 查看引用來源
我見過孖子著豹紋t比德叔拉開就入,邊屌邊扯到條t帶都斷左,好有老強feel
仲有連巴都吾除,係咁扯開就揸,條t底撥開就入到,呢d老強feel要個女人配合到一定好好玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-17 11:25 發表 查看引用來源

侮辱得就一定仲要有下文囉, 淨係口講冇意思 (我覺得)
比如咁講, 約多幾個人, 好似當年我玩得最癲果次咁做女僕, 係女奴+女僕
個女人o既角色同任務, 就係服侍晒在場o既所有男人, 多p 情節一定會有, 但除此之外仲 ...
吖蛇你都好有經驗喎👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-17 11:25 發表 查看引用來源

侮辱得就一定仲要有下文囉, 淨係口講冇意思 (我覺得)
比如咁講, 約多幾個人, 好似當年我玩得最癲果次咁做女僕, 係女奴+女僕
個女人o既角色同任務, 就係服侍晒在場o既所有男人, 多p 情節一定會有, 但除此之外仲 ...
你呢d經驗,可能冇乜女人肯咁玩

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 11:30 發表 查看引用來源
好有征服感!
德叔都好man,仲更嘢嘢沉底響袋,吾可以比條女喘息,見過孖子好享受咁比德叔老強,小弟就未有咁功力氹到有女同我咁玩

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-1-17 11:32 發表 查看引用來源
之前我問過幾個人母,如果佢個仔想要會唔會俾個仔屌,開頭會鬧黐線,但如果個仔真係好想要都會俾佢😂
我都知d老母通常口硬心軟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆