上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
513  95.0k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-17 11:34 發表 查看引用來源
我都知d老母通常口硬心軟
霸王硬上弓,d女人可能好受呢套,但口講就另一套

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-17 11:34 發表 查看引用來源
我都知d老母通常口硬心軟
其實翠姨都可能會係咁,肯幻想比自己吖仔已踏出左第一步

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 11:36 發表 查看引用來源
德叔咁勁!好明顯孖子已經比佢征服咗,佢想點屌都得!
女人要夠賤先好玩,德叔講

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 11:38 發表 查看引用來源
你引導佢幻想?
引導中啦已經

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2023-1-17 12:11 發表 查看引用來源
富兄,富孖係唔系早前在香土經常發飲食post?
我有pm佢傾左一排,傾多左都有講下d做愛心得
仲有好幾個粉絲追佢post
我梗系知,孖子早輪浦香討,學人講飲講食🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-17 12:10 發表 查看引用來源

母愛真係偉大。
偉大就一定係,仲好多都好為得個仔著想

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2023-1-17 12:20 發表 查看引用來源
我見到有呢度熟口面師兄都追住佢d帖回應
你孖子仲耐不耐post佢d飲食照,捧住隻蟹曬比人睇,又話經常去西貢玩,仲回我pm爆佢係西貢d村屋玩得好爽
呢度d師兄,我都略知一二邊個有在香討追蹤佢,食長腳蟹我都知,飲好酒我又知,貪飲貪食就係佢專長🤭

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-1-17 12:23 發表 查看引用來源
好多人母都係咁,外表賢淑,一上床開發咗內心嘅性慾就變咗另一個人
女人內心深處同表面係两碼事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-17 12:25 發表 查看引用來源

都係俾人調教o左好耐出o黎o既成果啫
一開始都唔得o架, 幾籐打落o黎就依嘩鬼叫, 係sp 訓練到我綁住都慳番, 隨時隨地趴低任打
至於gokkun... 可能係av 上腦, 自己又中意淫 冇o野淫得過gud gud 聲咁將又腥又臭 ...
蛇師姐利害,飲男人d精又腥又臭都飲得落,相信冇乜難到妳

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2023-1-17 12:23 發表 查看引用來源
有張捧住隻長腳蟹影,仲有佢都幾好飲酒,仲影相為證飲左乜嘢好酒
好酒?佢有收埋枝xo,仲有幾枝老威,佢話都係佢老細送比佢😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆