上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  94.5k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-2-10 12:30 發表 查看引用來源

每月平均屌佢18-25次,冇咁多精😂
排得好密, 後生仔即係後生仔.

??????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 16:57 發表 查看引用來源

陳金城係咪死左?另二撇雞唔知去左邊?
鮑漢琳 2007 走 (91), 西毒 (82) 仲喺庶, 好似話間中會喺賭場有人見到佢.

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 21:54 發表 查看引用來源

🥶好快到我見太上老君
咸兄講呢d好得人驚🫢

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 10:09 發表 查看引用來源

白汁雞皇飯。
我琴日就係比左d白汁同翠姨洗面,翠姨話佢老公同d吾知乜鳩老友上左深圳玩,又話幾年冇上去行下,同翠姨講通關同朋友上去有乜問題🤭
翠姨好不滿咁同我投訴,我話男人上去happy下都好平常,最多咪揼下骨出下d虛火😄
咁翠姨話佢都好火,要我幫佢撲火,我話一定會滿足佢,頭盤就比左d白汁同佢洗面,跟住沖涼我就幫返佢,又打茄輪又食木瓜又啜鮑魚,最後上床69翻轉再翻轉,用狗仔式餵左佢一劑,翠姨比我抖左一粒鐘左右大吞苦水,都係志在我面前話佢老公如何不濟,我話好啦,比你騎返我發洩,翠姨好吾客氣咁騎上嚟,用隻毛鮑在我面上洗刷佢怒火,然後就吞沒我支淫棍係咁un,係咁策騎到佢滿足,我話比佢搞到我虛脫喇,佢話報復完成個人爽晒,但我就散晒😵

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-2-12 09:47 發表 查看引用來源
我琴日就係比左d白汁同翠姨洗面,翠姨話佢老公同d吾知乜鳩老友上左深圳玩,又話幾年冇上去行下,同翠姨講通關同朋友上去有乜問題🤭
翠姨好不滿咁同我投訴,我話男人上去happy下都好平常,最多咪揼下骨出下d虛火😄
咁翠姨話佢都 ...
我同翠姨講,如果仲未撲滅心中怒火,我介紹多個幫忙撲火,玩埋3p包佢乜火都會撲熄🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-2-12 09:47 發表 查看引用來源
咁翠姨話佢都 ...
要玩,應該好似我咁玩,叫老婆瞓喺床邊,之後叫佢個頭伸出床邊少少,頭頂向地板,之後我當佢個嘴閪個閪咁屌到出野為止。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-2-12 09:53 發表 查看引用來源

要玩,應該好似我咁玩,叫老婆瞓喺床邊,之後叫佢個頭伸出床邊少少,頭頂向地板,之後我當佢個嘴閪個閪咁屌到出野為止。
好嘢,一定會有樣學樣

???????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆