上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  94.4k

侮辱式性愛

有冇師兄玩過?我有件人妻吖翠,佢個仔係我牛下時小學同學,佢老公在游輪工作,好耐先返嚟放假幾日,呢件吖翠好快就姣婆姣上面,知道我同佢個仔係舊同學(佢個仔已不同住)
不時屌佢時,話我做乜咁愛屌人個老母,又話老公比吾到歡樂佢,要我係佢地張床對住佢同老公張婚照前屌佢,又話好想我邊屌邊侮辱佢,呢d人妻人媽真係好似缺堤咁漏水,餓左太耐突然有人比返d樂趣佢,玩正常屌閪都未夠,但3p佢又未必夠膽玩,窗前都玩過,戲院內打波摔lin又試過,公園內同我含到口爆又玩過,真是爽yy

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 14:39 發表 查看引用來源
有冇師兄玩過?我有件人妻吖翠,佢個仔係我牛下時小學同學,佢老公在游輪工作,好耐先返嚟放假幾日,呢件吖翠好快就姣婆姣上面,知道我同佢個仔係舊同學(佢個仔已不同住)
不時屌佢時,話我做乜咁愛屌人個老母,又話老公比吾到歡樂佢, ...
有乜玩法可以更有侮辱性?

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 14:39 發表 查看引用來源
不時屌佢時,話我做乜咁愛屌人個老母,又話老公比吾到歡樂佢, ...
可能久旱逢你啲甘霖!有滋潤差好遠!難得玩得咁放!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 14:40 發表 查看引用來源
有乜玩法可以更有侮辱性?
喺佢婚照前狗仔屌佢,問佢你屌得佢爽定佢老公! 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 14:42 發表 查看引用來源
可能久旱逢你啲甘霖!有滋潤差好遠!難得玩得咁放!😉
已經50路真是估佢吾到

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 14:44 發表 查看引用來源
喺佢婚照前狗仔屌佢,問佢你屌得佢爽定佢老公! 😬
吾洗問我都知喇

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 14:45 發表 查看引用來源
吾洗問我都知喇
就係要佢喺老公面前親口講出嚟!😬

玩直播, 仲可能有額外收入.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-16 14:52 發表 查看引用來源
玩直播, 仲可能有額外收入.
或者影相拍片先! 😬

直頭打野戰,或者要佢吾戴bar吾著底褲出街,50路叫佢扮企街比人視姦同問價

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆