上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  94.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 13:58 發表 查看引用來源

咁又唔駛o既
真係咁想被打, 咪引佢搞o野囉, 幫佢含吓俾佢啜吓, 有機會佢會自己去攞籐條,
佢唔攞o既咪自己擰轉身拮起屁股對住佢
拮起屁股真係好引人!😉
師姐屁股大唔大?係咪大啲打起上嚟佢會high啲?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 14:03 發表 查看引用來源
拮起屁股真係好引人!😉
師姐屁股大唔大?係咪大啲打起上嚟佢會high啲?
大細唔關事o既其實, 我都唔係話好大
屁股最緊要o黎講要圓要挺, 著褲都好睇d 嘛!
點樣打起上o黎會high d 應該係被打o既人態度比屁股大小更重要囉, 呢個人人唔同吧, 睇你中意邊套玩法
綜合我遇過o既兩位男士 (SP 同老公), 佢地唔中意夾硬o黎, prefer 女奴好似你講果種慾拒還迎
SP 有次甚至講到明添, 果次係個挑戰, 80 定係90 籐當然力度上冇話好狠但第一次重刑真係難頂囉,
打到後面我話我心入面係好想完成但實在太痛受唔住
自然反應嘛, 真係周圍搵地方避 我同佢講如果要繼續打我o既話你要搵d o野綁住我
佢最後否決o左, 話我想繼續玩落去o既話就一定要有咁o既意志力自己忍落去
相反o黎講有d S中意o既就調返轉, 將女奴紮到隻糭咁, 完全冇得反抗俾人為所欲為先至最high
呢d 係題外話, 總而言之我自己都覺得, 俾人打時候o既反應同行為應該係比屁股大小更重要

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-7 07:21 發表 查看引用來源

大細唔關事o既其實, 我都唔係話好大
屁股最緊要o黎講要圓要挺, 著褲都好睇d 嘛!
點樣打起上o黎會high d 應該係被打o既人態度比屁股大小更重要囉, 呢個人人唔同吧, 睇你中意邊套玩法
綜合我遇過o既兩位男士 (S ...
明白!咁會唔會比人打屁股妹妹都會濕,越打越濕?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 07:37 發表 查看引用來源
明白!咁會唔會比人打屁股妹妹都會濕,越打越濕?😉
唔會啦, 畢竟真係好難頂...
但等候陣間俾人打果陣會囉 幻想會興奮, 除晒衫趴o係度挺高個屁股等佢打落o黎o既時候更加興奮, 真係會濕o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-7 10:31 發表 查看引用來源

唔會啦, 畢竟真係好難頂...
但等候陣間俾人打果陣會囉 幻想會興奮, 除晒衫趴o係度挺高個屁股等佢打落o黎o既時候更加興奮, 真係會濕o既
佢咪會見到?咁有冇羞辱你?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 10:36 發表 查看引用來源
佢咪會見到?咁有冇羞辱你?😉
SP 就梗會o架啦, 雖然我一開始表明過主要係想受皮肉之苦唔係精神上侮辱...
咁除o左上床同sm 之外總會食吓飯吹吓水, 時間長o左熟落o左開吓玩笑係難免o既, 呢樣o野好自然

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-7 10:58 發表 查看引用來源

SP 就梗會o架啦, 雖然我一開始表明過主要係想受皮肉之苦唔係精神上侮辱...
咁除o左上床同sm 之外總會食吓飯吹吓水, 時間長o左熟落o左開吓玩笑係難免o既, 呢樣o野好自然 ...
咁邊個打得痛啲?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 11:05 發表 查看引用來源
咁邊個打得痛啲?
咁絕對係SP 啦仲駛問...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-7 11:29 發表 查看引用來源

咁絕對係SP 啦仲駛問...
因為係SP所以冇留力?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 11:30 發表 查看引用來源
因為係SP所以冇留力?
呢樣common sense o黎o架啦下話?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆