上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  94.5k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 15:19 發表 查看引用來源
呢樣我都想,真係好>絕>絕過絕世好閪
其實唔係冇可能,你book間酒店,全程戴住面罩,再叫同學仔揸機,同學仔又唔知影緊佢老母,人妻見到都扮唔知,真係極度羞辱,人妻仲應該會好high

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 15:34 發表 查看引用來源
冇抗拒有反應,女人潛意識有傾向但又不敢表示,我明因為我有經歷
乜嘢經歷?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 15:33 發表 查看引用來源
佢中意侮辱性,叫佢幻想比吖仔代父砌佢
代父行軍,兵臨西下

附件

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-1-16 15:35 發表 查看引用來源
其實唔係冇可能,你book間酒店,全程戴住面罩,再叫同學仔揸機,同學仔又唔知影緊佢老母,人妻見到都扮唔知,真係極度羞辱,人妻仲應該會好high
呢d好av情節

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 15:32 發表 查看引用來源
正常食飽就屌,屌到攰就瞓
食得太飽唔得, 啲血去哂胃做消化工作, 分唔到去細佬嗰度做升旗典禮, 食半飽, 隊完再食啲嘢就 fit 哂嘞 !
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 15:35 發表 查看引用來源
乜嘢經歷?
我孖子就係經歷

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-16 15:35 發表 查看引用來源
係咪high好多?
high得過份,我幾分鐘已出左添

附件

話事話50路人妻咩類型?平時打扮係點?有冇似邊個明星,形容一下

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-1-16 15:35 發表 查看引用來源
真係好 av.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-16 15:38 發表 查看引用來源
high得過份,我幾分鐘已出左添
咁刺激?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆