上一頁下一頁
發新話題

侮辱式性愛

收藏  |  訂閱
1.1k  94.4k

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-26 10:59 發表 查看引用來源

甘似啲AV情節。。。。
如有雷同實屬巧合

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-26 10:08 發表 查看引用來源
我仲想試下邊屌翠姨邊同佢個仔傾電話,佢話吾好,佢話會醜到揾窿捐,我就係想佢醜到揾窿捐🤭
我想左個借口同佢仔講,我撞見伯母佢認得我,我見伯母好和藹可親,所以都留左whats比伯母😊 ...
佢個仔係大我一年,以前同班同學,我記得那些年佢有恰過我,不過小學雞通常都係大恰細,不過今日我會趙返佢老母報答返佢🤭

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-26 10:59 發表 查看引用來源

甘似啲AV情節。。。。
我好小睇av,我睇d鬼佬4仔多,大大碌鋤入去迫到爆🤭

睇到硬硬地,等師兄更新

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-26 11:39 發表 查看引用來源
佢個仔係大我一年,以前同班同學,我記得那些年佢有恰過我,不過小學雞通常都係大恰細,不過今日我會趙返佢老母報答返佢🤭
屌佢老母當報答😅😅🤭🤭🤭

更新………………..

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-26 10:01 發表 查看引用來源
衣夾夾lin,蒙眼話佢知用緊視頻分享
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-1-26 10:08 發表 查看引用來源
我仲想試下邊屌翠姨邊同佢個仔傾電話,佢話吾好,佢話會醜到揾窿捐,我就係想佢醜到揾窿捐🤭
我想左個借口同佢仔講,我撞見伯母佢認得我,我見伯母好和藹可親,所以都留左whats比伯母😊 ...
富哥仔加油....輝亭..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-30 12:01 發表 查看引用來源

富哥仔加油....輝亭..
德叔終於爆左料,佢話孖子在5年前曾經玩左次4p,那次好激烈,孖子一個對住3條撚樣,德叔係其中1個,其餘2個有個叫廣哥我見過,另一個係內地人我唔識,話係廣哥內地表弟得20碎左右,內射口爆乳交都玩晒😝
德叔今時今日先爆料,琴晚我貢獻左支威士忌比佢老人家賀佢生日,條老柴飲大幾杯爆左料,講開侮辱性,德叔話你老孖比佢地3個輪屌,3條友d米青都混射在孖子隻子宮內,仲要射入口同顏射,好有侮辱feel💢💢💢

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-2-3 07:30 發表 查看引用來源
德叔終於爆左料,佢話孖子在5年前曾經玩左次4p,那次好激烈,孖子一個對住3條撚樣,德叔係其中1個,其餘2個有個叫廣哥我見過,另一個係內地人我唔識,話係廣哥內地表弟得20碎左右,內射口爆乳交都玩晒😝
德叔今時今日先爆料,琴晚我貢 ...
忘記講地点在內地某温泉,佢地上去飲飲食食,20碎果條係小鮮肉,真係好撚淫亂好刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆