上一頁下一頁
發新話題

再次分享小量溝MILF人妻的心法

收藏  |  訂閱
78  19.1k

小時候睇咸書,西片4仔
睇到女人有毛,多毛
覺得好正, 因當時仲細自己都未出毛
到年紀漸大, 4仔D女流行剃毛,
睇到無毛鮑,原來無毛仲正
睇晒成隻鮑魚, 超正
引用:
原帖由 tiger115 於 2023-1-17 07:46 發表 查看引用來源
另一樣好多成熟女人都中意嘅就係剃毛。好多時聽男人話中意多毛、自然、又或者黑森林。但呢D只係男方主觀意願。女人絕小唔中意男人奶西。剃渡之後,個西完全感受到被奶同被吊嘅感覺,條女自然Hi多D,淫D、姣D、蕩D。

以我 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2023-1-17 18:10 發表 查看引用來源
小時候睇咸書,西片4仔
睇到女人有毛,多毛
覺得好正, 因當時仲細自己都未出毛
到年紀漸大, 4仔D女流行剃毛,
睇到無毛鮑,原來無毛仲正
睇晒成隻鮑魚, 超正

...
對。冇毛更淫

引用:
原帖由 tiger115 於 2023-1-17 18:18 發表 查看引用來源

對。冇毛更淫
我都有同感。

引用:
原帖由 tiger115 於 17/1/2023 07:44 發表 查看引用來源
只係分享我嘅經驗,請勿見笑。

首先,要識有緣嘅人妻,三大要素;

1)个人運氣 + 彩數 (流年運程)🤣
2)工作上的接觸
3)家庭之間的交流

叫鷄完全只係交易,但係其實人妻 MILF 除咗中意性之外,佢哋係享受被重視同受溝嘅感覺。重點係 ...
師兄嘅心得真係了不得,人妻好多時都係另一半對佢哋冇心肝,如果有小朋友嘅就更加。有時諗下都真係幾可惜,咁好嘅女人,個老公竟然忽略咗佢;但同時又慶幸自己好彩同佢有一段愉快嘅關係。

正如師兄所講,人妻好多時都會因為形象問題而喺人前表現得好正經,只要㩒啱個掣,水長流,雙腳鉗住唔俾走,強烈熱吻加嗌到嚇死狗都真係令人興奮非常,只要佢對你信任,真係想做乜都絕對配合得天衣無縫。

唔知師兄有冇試過同人妻傾仔女經,MILF好中意講仔女有關嘅嘢,講中話題係會即時有好多回應嘅。

至於腳趾,好多人都忽略咗腳趾呢個敏感帶,可能嫌有味又或者腳掌形狀唔多靚。好多日日著高踭鞋嘅女人,如果打理得唔好,啲腳趾會起角有硬皮,當然,見到咁嘅情形,都係扮聞下佢隻腳,打個乞嗤搞下笑打完場,唔好夾硬塞啲鹹香乾曬白雲鳳爪入口喇。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 14:03 發表 查看引用來源

師兄嘅心得真係了不得,人妻好多時都係另一半對佢哋冇心肝,如果有小朋友嘅就更加。有時諗下都真係幾可惜,咁好嘅女人,個老公竟然忽略咗佢;但同時又慶幸自己好彩同佢有一段愉快嘅關係。

正如師兄所講,人妻好多時都會因為形 ...
兄果然是高人
我望麈莫及

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 14:03 發表 查看引用來源

至理👍👍👍

附件

引用:

要做到師兄所講嘅第一段,老婆先會出到去俾其他人屌,呢個真係有啲難度

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-18 14:37 發表 查看引用來源

要做到師兄所講嘅第一段,老婆先會出到去俾其他人屌,呢個真係有啲難度
而家好多夫妻都係咁啦!所以咁多人妻偷食!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-18 14:39 發表 查看引用來源
而家好多夫妻都係咁啦!所以咁多人妻偷食!😬
主要係因為有咗小朋友

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-18 14:40 發表 查看引用來源

主要係因為有咗小朋友
咁就加快tim啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆