上一頁下一頁
發新話題

再次分享小量溝MILF人妻的心法

收藏  |  訂閱
78  19.0k

引用:
原帖由 tiger115 於 18/1/2023 14:16 發表 查看引用來源

兄果然是高人
我望麈莫及
嘩,師兄講呢啲,睇師兄嘅文筆令阿星諗返起好多嘢,真係好有啟發性😬

引用:
原帖由 cc19880910 於 18/1/2023 14:37 發表 查看引用來源

要做到師兄所講嘅第一段,老婆先會出到去俾其他人屌,呢個真係有啲難度
又唔係嘅,性趣培養出嚟嘅,只要㩒中個掣就得。阿星曾經遇過一位人妻其實唔係特登出嚟偷食,而係因為太愛老公,為咗滿足老公嘅性趣而同其他男士接觸,呢個亦都係一個方案嚟喎😬

引用:
原帖由 tiger115 於 18/1/2023 14:17 發表 查看引用來源

至理👍👍👍
師兄客觀,阿星亂噏㗎咋😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 16:03 發表 查看引用來源

又唔係嘅,性趣培養出嚟嘅,只要㩒中個掣就得。阿星曾經遇過一位人妻其實唔係特登出嚟偷食,而係因為太愛老公,為咗滿足老公嘅性趣而同其他男士接觸,呢個亦都係一個方案嚟喎😬 ...
佢想老婆同其他人做?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 16:03 發表 查看引用來源

又唔係嘅,性趣培養出嚟嘅,只要㩒中個掣就得。阿星曾經遇過一位人妻其實唔係特登出嚟偷食,而係因為太愛老公,為咗滿足老公嘅性趣而同其他男士接觸,呢個亦都係一個方案嚟喎😬 ...
咁佢老公有冇做現場觀眾?

引用:
原帖由 tiger115 於 2023-1-17 18:18 發表 查看引用來源

對。冇毛更淫
冇毛真係好正,淫吾淫就唔知,不過女人連閪毛都打理得咁,預咗隨時比人欣賞,一定對性有要求

引用:

我都想老婆肯為我咁做

引用:
原帖由 licklickson 於 18/1/2023 16:05 發表 查看引用來源
佢想老婆同其他人做?
係呀,中意睇,而且喜歡個男人粗魯對待佢老婆,咁當然唔係拳打腳踢啦,而且全程老公要匿埋喺衣櫃入面睇住佢同人好大力咁做,睇住佢叫到收唔到聲先過癮,聽聞完事男人走咗之後就到老公嚟愛錫老婆喇😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 18/1/2023 16:16 發表 查看引用來源
咁佢老公有冇做現場觀眾?
匿埋嚟睇,好似話係中意偷睇,而老婆亦都為咗滿足老公而放盡咁嗌😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 16:38 發表 查看引用來源

匿埋嚟睇,好似話係中意偷睇,而老婆亦都為咗滿足老公而放盡咁嗌😬
一度偷睇,一路打飛機,可能偷影埋之後慢慢欣賞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆