上一頁下一頁
發新話題

再次分享小量溝MILF人妻的心法

收藏  |  訂閱
78  19.1k

引用:
原帖由 tiger115 於 18/1/2023 18:36 發表 查看引用來源

客氣啦
阿星佩服,師兄識得人妻多😬

引用:
原帖由 tiger115 於 18/1/2023 18:39 發表 查看引用來源

愛妻號
好丈夫
之後佢再揾男人去見面,今次佢想男人當住老公面前令佢叫到唔識停,男人聽到覺得唔多對路,所以冇再同佢繼續落去,怕一個唔覺意,女人嘅老公興奮起上嚟後入咗…………個男人,咁就真係原本諗住篤人點知俾人篤埋一份😬

引用:
原帖由 tiger115 於 18/1/2023 18:41 發表 查看引用來源

呢D咪係之前所講嘅所謂流年運程囖⋯⋯
阿星揸流攤嘅運程😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 20:04 發表 查看引用來源

之後佢再揾男人去見面,今次佢想男人當住老公面前令佢叫到唔識停,男人聽到覺得唔多對路,所以冇再同佢繼續落去,怕一個唔覺意,女人嘅老公興奮起上嚟後入咗…………個男人,咁就真係原本諗住篤人點知俾人篤埋一份😬 ...
你又知?😂

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-17 09:32 發表 查看引用來源
年尾講嘢食咁樣, 又鳳爪又髮菜.
鳳爪係咩?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-18 22:23 發表 查看引用來源

鳳爪係咩?
唔係本地人啦⋯⋯

鳳爪⋯⋯飲過茶都知到啦

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 18/1/2023 20:57 發表 查看引用來源
你又知?😂
估㗎咋😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 23:03 發表 查看引用來源

估㗎咋😬
咁佢有同你講佢老公想睇住你同佢老婆做?

引用:
原帖由 licklickson 於 18/1/2023 23:44 發表 查看引用來源
咁佢有同你講佢老公想睇住你同佢老婆做?
有,不過唔知佢喺邊,直到完事佢喺衣櫃走出嚟,啲感覺好奇怪,有個人由頭到尾睇住你同佢老婆做,好似偷緊你師咁,會唔會俾佢偷咗阿星師,就咁學識咗深入呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 00:03 發表 查看引用來源

有,不過唔知佢喺邊,直到完事佢喺衣櫃走出嚟,啲感覺好奇怪,有個人由頭到尾睇住你同佢老婆做,好似偷緊你師咁,會唔會俾佢偷咗阿星師,就咁學識咗深入呢?😬 ...
咁你又制嘅!佢老婆好正?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆