上一頁下一頁
發新話題

呢幾日凍到唔想做愛做的事

收藏  |  訂閱
85  11.4k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-1-17 12:33 發表 查看引用來源
師兄言之有理⋯因為小弟今朝收工沖完涼開暖氣同條女執咗劑😍🤣
咁早晨操正吖!

都係開大暖氣o黎做   
好耐好耐以前會沖熱水涼, 淋熱水淋到熟咁滯出o黎做, 但而家唔中意   
而家興原汁原味嘛, 老公唔中意洗完先舔腳, 我唔中意佢洗完先幫佢含

呢d 題外話啦, 我想講o既係, 有暖氣當然最好, 可以好似平時一樣咁做,
但如果情況唔容許, 兩個人要親密同要享受, 性愛呢樣o野其實又唔一定淨係指插入o既性行為囉
我會同我男人互相咁樣手淫, 或者匿埋o係大棉胎下面69, 直到雙方都高潮為止

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-17 13:55 發表 查看引用來源
都係開大暖氣o黎做   
好耐好耐以前會沖熱水涼, 淋熱水淋到熟咁滯出o黎做, 但而家唔中意   
而家興原汁原味嘛, 老公唔中意洗完先舔腳, 我唔中意佢洗完先幫佢含

呢d 題外話啦, 我想講o既係, 有暖氣當然 ...
喺棉被入面69,好快大家都熱晒啦,插埋都得啦!

反而唔知點解呢幾日好想要wo

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2023-1-17 14:41 發表 查看引用來源
反而唔知點解呢幾日好想要wo
咁有冇做呀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 14:49 發表 查看引用來源
咁有冇做呀?
冇丫。           .

引用:
原帖由 S3V30_GK9112 於 2023-1-17 15:01 發表 查看引用來源
冇丫。           .
點解唔做?

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-1-17 09:50 發表 查看引用來源
明明日日都好想開餐 不過一feel 到凍到個人打冷震 就即刻冇曬mood
凍就最好是互相取暖

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-17 15:05 發表 查看引用來源
點解唔做?
冇人點做丫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-17 13:55 發表 查看引用來源
都係開大暖氣o黎做   

呢d 題外話啦, 我想講o既係, 有暖氣當然 ...
呢幾日連除衫都唔想 平時係屋企我都唔著衫 但係呢幾日直情唔想除衫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆