上一頁下一頁
發新話題

老婆給我特別的驚喜

收藏  |  訂閱
66  17.6k

回覆 49# ng320laser 的帖子

畀你引死咗啦
9到硬

我認輸了,我要睇毛毛🤤

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-19 14:56 發表 查看引用來源
咁有情趣!😉
話時話你有冇著過呢款?😉
冇, 唔需要, 老公呢方面冇咩要求...
首先呢, 有著底底o既時候, 底底本身已經係lace o架啦, 唔會特別走去買有開洞果d
再講, 都係果句, 情趣內衣呢d o野唔係佢杯茶囉, 佢中意o既係 (1) OL裝即係平時返工果個look,
(2) XL tee入面真空, (3) XL 恤衫入面真空
總括而言, 我理解係佢更喜歡真實, 隨性隨意卦 - 我自己都係, 我中意佢中意我身體本身 而唔係經外在衣物美化之後o既我
2同3 所著o既其實係佢d 衫, 好鬆身, 對我o黎講就係 XL 囉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-19 15:13 發表 查看引用來源

記得前年生日,嗰日一返到屋企,一打開道門,見到老婆全裸拎個生日蛋糕出嚟同我慶祝。
我試過類似不過唔係慶生 當然仲係男友o既佢外出公幹我o係佢屋企執o野同打機
呃佢話我做完家務一頭大汗 (事實上當時真係夏天), 等陣應該會沖個涼, 你到之前5-10分鐘俾個電話我唔好忽然出現嚇死我
佢一入o黎, 我跪o係門口迎接佢, 因為佢出trip 去o左個幾禮拜啦, 難免會谷住,
就用嘴服侍佢出一次先, 然後先俾佢放行李換衫同安頓囉, 再飲碗我煲o既湯, 休息一下,
再用其他方法玩意俾佢happy

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-20 08:02 發表 查看引用來源

我試過類似不過唔係慶生 當然仲係男友o既佢外出公幹我o係佢屋企執o野同打機
呃佢話我做完家務一頭大汗 (事實上當時真係夏天), 等陣應該會沖個涼, 你到之前5-10分鐘俾個電話我唔好忽然出現嚇死我
佢一入o黎, ...
最緊要大家玩得開心🙂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-20 08:02 發表 查看引用來源

佢一入o黎, ...
咁識氹人開心!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-20 07:34 發表 查看引用來源

首先呢, 有著底底o既時候, 底底本身已經係lace o架啦, 唔會特別走去買有開洞果d
再講, 都係果句, 情趣內衣呢d o野唔係佢杯茶囉, 佢中意o既係 (1) OL裝即係平時返工果個look,
( ...
咁最緊要大家玩得開心!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-20 07:34 發表 查看引用來源

( ...
我對我老婆都冇依方面嘅要求,通常就除晒佢啲衫跟住就開波

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-20 09:13 發表 查看引用來源

我對我老婆都冇依方面嘅要求,通常就除晒佢啲衫跟住就開波
唔係怪責d 咩o野, 不過男性往往就係少o左d 儀式感

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-20 11:44 發表 查看引用來源

唔係怪責d 咩o野, 不過男性往往就係少o左d 儀式感
例如乜嘢儀式感?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆