髮型屋 之前女友被抽水

收藏  |  訂閱
27  24.1k

髮型屋 之前女友被抽水

之前入廠果陣 (都已經2021年了) 應承左師兄 講一單故仔。 講下佢點樣被髮型師抽水
之前送嘢俾老婆單嘢加睇返下面條link
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70146719

話說當年同前女友 (現老婆)去台灣旅行。去左鄣化果頭,晚上就搭車返酒店路上,已經說服左佢除左個bar 俾我係車度係咁俾我揸佢對波~~~ 同我最鍾意玩佢粒linlin,一玩就岀水,真係好正。仲要加埋我係岀發前已經買定的遙控震震蛋,係黑孟孟的車箱內,佢已經濕到飛起,當然我都覺得超正😀話說落車後食埋嘢都係未到8點,我話不如去剪個頭髮,橫掂都未試過係台灣剪,老婆仔話好呀,咁入去剪啦,點知原來果度興剪頭髮包埋按膊頭服務,咁我梗係無所謂啦。
突然見到老婆面色一紅😒佢一嘢怒👀我,原來條台灣髮型師係後生仔小鮮肉 係幫佢按膊頭果陣發現佢無帶bar,跟住就起勢幫我老婆按,扯埋件衫,由於無左個bar,條衫摩到老婆粒lin 都硬晒態~~~ 加上佢之前係車度已經俾我又揸 又用震蛋攪到佢全濕。攪到佢都勁尷尬,跟住埋單走人啦,我仲見到班髮型師係咁大聲講細聲笑,心唸一定有d 嘢。
走到岀去,咁梗係問下老婆仔發生咩事,佢就只係屌左我一輪話做乜要佢真空 攪到俾台灣仔發現 俾人笑🤪 咁我咪做下死狗啦,都無損旅行開心氣紛。
果晚返到酒店,除衫扑嘢個陣,我問佢究竟仲有無其他嘢無佢講,佢欲言又止咁,咁我就孟返條J 岀嚟 話佢唔講毛就唔插了 (其實點會oY,我好鍾意屌我老婆個閪 就算宜家結婚咁多年 我都好沉迷同佢扑嘢)

回覆 1# home2home 的帖子

咁佢先隱隱灰灰咁講,原來佢之前只講左一半,條台灣仔按佢膊扯行佢件衫時 摩到粒lin 硬晒,條台仔見到我老婆咁正已經扯晒旗,用條賓周借d 意 係咁撞落我老婆背脊 手臂,我老婆都feel 到佢超硬。加上條台仔仲借d 意搵手掙撞我老婆個波度🤪🤪🤪 我心唸 屌oY,頭先又唔同我講,如果我今晚唔逼佢講 唔通嚹唸住收收埋埋🤗我聽完後勁high 係咁插我老婆,懲罰獎佢咁淫蕩但又唔分享d 咁正經歷俾我知🥰🥰🥰

回覆 2# home2home 的帖子

研究緊點加相,這是今晚影低老婆仔的lin 頭

附件

去旅遊時會膽粗粗玩吓真空.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-21 07:59 發表 查看引用來源
去旅遊時會膽粗粗玩吓真空.
通常係香港唔敢玩嘅嘢,都會係旅行一定試下。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-21 09:25 發表 查看引用來源

基本上我老婆喺泰國夠膽做嘅嘢,喺香港大部份都唔會做

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-21 09:25 發表 查看引用來源

對呀  對呀  會嚇你一跳.

回覆 7# 艾拉傑 的帖子

而且玩得好開心,試過去旅行果陣日光日白係沙灘同行行下山扑嘢

阿嫂好正,多謝分享~~😍
引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-21 04:25 發表 查看引用來源
研究緊點加相,這是今晚影低老婆仔的lin 頭

回覆 3# home2home 的帖子

wow⋯正呀⋯阿嫂粒linlin好似幾好啜咁喎😍😍😍

前往最後回覆