髮型屋 之前女友被抽水

收藏  |  訂閱
27  24.1k

引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-21 04:25 發表 查看引用來源
研究緊點加相,這是今晚影低老婆仔的lin 頭
多謝師兄分享👍

咁玩幾開心喎, 多謝分享, 祝新年快樂.

引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-21 04:01 發表 查看引用來源
之前入廠果陣 (都已經2021年了) 應承左師兄 講一單故仔。 講下佢點樣被髮型師抽水
之前送嘢俾老婆單嘢加睇返下面條link
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70146719

話說當年同前女友 (現老婆)去台灣 ...
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70069558

講俾人抽水,相信樓主嘅老婆都唔夠我老婆呢單犀利👆

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-21 09:27 發表 查看引用來源

基本上我老婆喺泰國夠膽做嘅嘢,喺香港大部份都唔會做
通常去到外國都會大膽放開d

回覆 13# cc19880910 的帖子

小弟甘拜下風,有時d 女人講d 唔講d 真係好吊引

回覆 10# dttcalvin 的帖子

以前佢未生仔之前仲正

附件

引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-28 00:57 發表 查看引用來源
以前佢未生仔之前仲正
的確好正
😍😍👍👍

回覆 16# home2home 的帖子

WOW⋯正到一個點呀⋯今晚有排j😍😍😍

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-21 09:25 發表 查看引用來源

通常係香港唔敢玩嘅嘢,都會係旅行一定試下。
真係可以咁玩就好囉......
原本新年去咗泰國啲小島度玩,諗住可以同老婆可以玩吓露出
點知佢就係唔肯玩...... sad

引用:
原帖由 nin9sec 於 2023-1-30 17:33 發表 查看引用來源

真係可以咁玩就好囉......
原本新年去咗泰國啲小島度玩,諗住可以同老婆可以玩吓露出
點知佢就係唔肯玩...... sad
聽朋友講好似可以 book 船去啲島仔自由玩(包括裸露), 包一餐晏晝.

前往最後回覆