同條女video call

收藏  |  訂閱
16  11.6k

同條女video call

見到樓下師兄岀post 講起老婆的驚喜
我唸返起當年未同老婆仔結婚 都會video call 下,都好sweet 的🥰🥰

唸返起都覺得正 反而現在結左婚生左小朋友真係無得咁玩 可能往事只能回味

附件

我都有video call
現在已經冇玩了

回覆 2# egg29 的帖子

仲係同一女伴嗎? 有陣時玩下都幾有情趣

回覆 1# home2home 的帖子

嘩⋯嫂子個波同粒的都好正😍😍😍

引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-21 04:42 發表 查看引用來源
我唸返起當年未同老婆仔結婚 都會video call 下,都好sweet 的🥰🥰

唸返起都覺得正 反而現在結左婚生左小朋友真係無得咁玩 可能往事只能回味 ...
所以我同老婆決定咗唔生小朋友

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-26 08:45 發表 查看引用來源

所以我同老婆決定咗唔生小朋友
師兄你幾大?唔生小朋友?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-26 09:00 發表 查看引用來源

師兄你幾大?唔生小朋友?
我36,係決定咗唔生

引用:
原帖由 home2home 於 2023-1-21 04:42 發表 查看引用來源

唸返起都覺得正 反而現在結左婚生左小朋友真係無得咁玩 可能往事只能回味 ...
我老婆通常會喺商場廁所、更衣室video call

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-1-26 09:55 發表 查看引用來源

我36,係決定咗唔生
有冇養小動物?我識決定唔生既都有養小動物。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-26 10:58 發表 查看引用來源

有冇養小動物?我識決定唔生既都有養小動物。
冇😂😂😂😂😂

前往最後回覆