祝新春愉快,玩多的

收藏  |  訂閱
27  2.3k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-12 19:27 發表 查看引用來源
唔見有沙咀相,八樓源泉相呢?
三年半前己執能左,我以前的帖有,老作閪尚話幾日前上過去飲佢麥哥倫存酒,三百坐两粒,出亍過千,三年幾前我影過轉左做腳,而家睇羅湖,做腳都執能埋,贪 上高落低

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-12 22:25 發表 查看引用來源
三年半前己執能左,我以前的帖有,老作閪尚話幾日前上過去飲佢麥哥倫存酒,三百坐两粒,出亍過千,三年幾前我影過轉左做腳,而家睇羅湖,做腳都執能埋,贪 上高落低 ...

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

8樓轉左做量反. 但聽聞另一層有做. 其實金色轉左酒店, 媽咪話仲有6間房.
上六去左沙咀K廳, 坐左女. 係300個半鐘. 女都有人帶入. 一次2-3個. 全晚都有近廿個睇下
我坐1, 朋友坐2仲要加鐘. 預到心水要快. 轉頭坐晒.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-15 08:58 發表 查看引用來源
8樓轉左做量反. 但聽聞另一層有做. 其實金色轉左酒店, 媽咪話仲有6間房.
上六去左沙咀K廳, 坐左女. 係300個半鐘. 女都有人帶入. 一次2-3個. 全晚都有近廿個睇下
我坐1, 朋友坐2仲要加鐘. 預到心水要快. 轉頭坐晒. :l ...
搵到八樓媽咪帶就有房有女囉。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-16 03:29 發表 查看引用來源

直上八樓,但有開門但空無一人,

致电周主任話佢地販量純K現正招工,会18号重開,後再巡咀咀沙尾東西村都乾乾淨淨,返新洲見有一人按足,就一试開心完去福田口岸人少很多,健康申報即行即過

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

jackli

發短訊

加為好友

[size=0.85]2#發表於 16 小時前  只看該作者

無套中出內射巷仔女  ?

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   引用 回覆

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-16 03:29 發表 查看引用來源

個場俾媽咪入就有. 不過唔洗去8樓啦, 樓下有好幾間酒吧, 都俾媽咪帶女入. 去邊間都係果批.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-16 05:14 發表 查看引用來源
直上八樓,但有開門但空無一人,

https://cdn.188channel.co ...
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-16 14:17 發表 查看引用來源

個場俾媽咪入就有. 不過唔洗去8樓啦, 樓下有好幾間酒吧, 都俾媽咪帶女入. 去邊間都係果批.
我都有時係第六感飲,但沙咀而家少女,冇以前咁好玩。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-1-22 07:32 發表 查看引用來源
新春愉快 https://forum.cdn141.co ...

往事一向只能回味,經歷過七十年代開好到八十年代初HK的繁荣花事,我73年先破處,未破處玩過女子美髮,池,濕鳩,最後俾池女破處,此後玩過酒帘.音樂廳,光廳,中場及細場,黑廳,廟亍艇妹,執二攤,女子美容,招記公寓,电召,房心,馬王帶囡,坡妹,賓妹,泰妹,魚蛋檔,蒸氣,靜电,
到九O開始祖國開放,先北上石龍,此後沉迷祖國花事,酷愛以前HK未有愛滋前例牌中出
桑拿更玩起各種花式,最愛八爪椅,尋花問柳見可愛gap仔都間有開口淺嘗,但經桑拿囡餵鮑,從此对濑閪樂此不疲,而最能滿足我濑閪及中出,就危險村足浴開大北嫂大媽
困港三年,初两年都有咸記間中有滿足,亦盼重新北上,但最近一年染疾部份係花事後遺,亦年老69快晉七,回首五十年來尋花問柳,御囡過千,都心滿意足,
趁開関尚行得走得,屌唔到都会上去行下,實地實時將最新祖國花事實報

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-17 03:53 發表 查看引用來源

往事一向只能回味,經歷過七十年代開好到八十年代初HK的繁荣花事,我73年先破處,未破處玩過女子美髮,池,濕鳩,最後俾池女破處,此後玩過酒帘.音樂廳,光廳,中場及細場,黑廳,廟亍艇妹,執二攤,女子美容,招記公寓,电召,房 ...
今日会有贵trade,会試危險村執左嘅金鱗旁是否足仔開大.再去新銀座  
有相.有時間.俾的真實资訊 唔学老作猫閪分身Viking
未開嘅純K就幾日前有坐台。有招工电話.問周主任一,預算18先開 屌你
正大話精

前往最後回覆