九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
13  66.2k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2023-2-19 12:37 發表 查看引用來源
長樓梯係咪即係重金屬?
兩間唔同既鋪, 不過當年係同一個老闆 ... 之後好似分開左

疫情期間有試過長樓梯 ...仲係太子女開門 ...但按既就係老泰 ...而且按得唔多好 之後就冇再去 ....

重金屬 有去過但話冇位 要等個半鐘 ...開門係後生帶cap 帽泰 打扮好似d 韓國女仔

上個月 我分別試左九龍城 同 銅鑼灣 泰骨各一次
九龍城係孫吾空道 其中一間 平日晚上去, 招牌應該係正骨, 要出公海, 有老板娘識廣東話, call 左個 3x 少肥泰 相頭都ok 來幫我按, 佢有提供紙褲, 但我沖完涼就唔理直接光豬, 泰泰都冇出聲 照按, 期間手骨都幾好 .推位都深入 到轉正推大比根仲野野撞棍,搞到我都起晒立 .. 突破毛巾露晒出來,不過佢繼續按 完全唔理 ..按完晒兩隻腳 佢先問我要唔要增值, 開價3 魚 仲話可以任摸 ...最後成交升空 ... 感覺都算唔錯 係比以前貴, 有機會都可以再去 但唔知遇唔遇到同一個

銅鑼灣呢間就weekend 下午去,呢間係6 台有過廣告,我目測廣告相係真人相

上到去環境唔錯 好有氣氛又有音樂 沖涼都係公海
幫我按果個係長頭髮 瘦身 輕中泰 著yoga 褲 ,
我都係光豬 ... 佢手骨就好普通 唔係太到位 係pt2 有驚喜, 佢成個人對住我兩腿之間 手法温柔 呢樣感覺幾好 埋單total 好似$600 ... 走時見到另一個短髮泰都係瘦身,呢度比我感覺似以前長樓梯+ 青真牛肉

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-27 13:14 發表 查看引用來源
我以前試過冲完連毛巾都唔圍,老板屌鸠我。
泰妹通常較放,扯行都唔理你
毛巾都唔圍就公海返入房 又真係過份d ...
除非係本身按摩房入面係有埋沖涼果d ...
但係多數泰骨都唔係呢種

引用:
原帖由 aeonho 於 2023-4-28 15:03 發表 查看引用來源
請問CWB,600疏符幾多時間?
應該係45 分鐘, 我唔係好記得,但記得係足鐘 ...升空完 仲有幫我按多陣

引用:
原帖由 leglover 於 2023-6-6 08:48 發表 查看引用來源
依家外援全面回歸,很多泰按有後生女,以往只做正骨的場,現在也會撞到手法進取的後生女,昨天去了一間,比條女R pat pat R 到打冷震,臨近轉身可能她有客,頂,换咗條中女,不過手法都幾進取。不要PM 我啦,這問泰按每次去都唔同女,我有 ...
不過好似九龍城有開多左幾間泰按, 有間近地鐵站 不過冇招牌 呢間我未試過

我最近都係試過 孫吾空道 兩間新d 既 (唔係長樓梯)
有一間環境其實唔錯, 不過幫我果個短輕中髮泰就全正骨,連越位都冇有d 可惜

引用:
原帖由 Samsamtann 於 2023-6-10 16:59 發表 查看引用來源
師兄 邊間環境唔錯呀
孫吾空道 唔係長樓梯 唔係蛋撻樓上果間, 有香芬 有輕音樂,有兩間梗房,又有兩間布簾, 沖涼房唔細 乾濕分離

不過我果次按得正骨,唔知其他師兄有冇運行

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-6-20 14:22 發表 查看引用來源
呢間應該係舊時重金屬果間舖位黎
唔係重金屬 ,重金屬係另一條街。 疫情前都有去重金屬,佢個鋪好似變左另一間泰按 但睇落似好老正果種

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-7-2 16:23 發表 查看引用來源

果間都唔係老正
原來係咁 ...兄台試過?
咁下次有機會去試下先

早兩日試左重金屬間鋪果個場,入面既裝修基本上完全冇變 今次有一個中短髮 算年輕又識少少廣東話既泰幫我按 後生來講 佢按得相當好 又夠力 到位 又會有好多幫你拉根動作, 不過就算我光豬都全程冇越位, 冇增值。
90 分鐘 $380 , 按得好好 . 好多次都按到差唔多舒服到瞓著
正骨來講係幾好

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-9-3 20:04 發表 查看引用來源
試左九龍城Rose massage, 衛生差,女唔識按,增值就樣樣唔得,大千期唔好去
多謝 師兄提點 ,
近排都係去 重金屬舊址
So far 都按得唔錯 , 去左兩次 一次有增值 一次冇
而且普遍技師都係算後生/ 輕中泰

前往最後回覆